|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jakub.M

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 10:11 pm Předmět: Zaostávající prsa, jak na ně |
|
|
Zdravim,
Chci se zeptat jestli někoho nenapadá náká možnost jak přinutit prsa k růstu, je to partie která mi hodně zaostává a kazí symetrii těla. Aktuálně je cvičím 1x týdně v FST-7 tréninku, 4 cviky, dva tlakový, jeden rozpažkovej a pullover, obvykle 15-17 sérií. Máte někdo náký nápady jak je přinutit k růstu? Náký speciální techniky a podobně? Za všechny rady budu rád! _________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 10:15 pm Předmět: Re: Zaostávající prsa, jak na ně |
|
|
10x3, Bear, GVT, pyramida, vysoký reps... nízký reps...
Musíš to zkoušet, na každýho funguje něco jinýho...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 10:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 11:15 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Sniž počet sérií... |
a zvys frekvenci treninku... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 11:21 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Deadlift napsal: | | Sniž počet sérií... |
a zvys frekvenci treninku... |
Tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 7:48 am Předmět: |
|
|
změna v tréninku může pomoct, ale já například můžu cvičit jak chci, co chci, ale prsa budou vždycky zaostávat...máme to v rodině, má to tak i brácha, kterej kdysi vážil při 175cm 105kg, věnoval se tomu dlouho, ale prsa nikdy nebyli to pravý...jednu dobu dokonce každý ráno klikoval a na konci tréninku si vždycky dal ještě pár tlaků, ale genetiku prostě neporazíš:)
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 7:54 am Předmět: |
|
|
No že mu z klikování po ránu nic nevyrostlo se nedivím. A hodně lidí neumí prsa správně zapojit, i když mají paradoxně dobrej bench ... _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 8:05 am Předmět: |
|
|
no jelikož cvičil 10 let a je hroznej puntičkář, tak pro to dělal všechno a benč máme oba strašnej...a kliky po ránu byli jen něco navíc, jinak prsa trénoval minimálně 2x týdně...je to prostě genetika, zkoušeli jsme oba na prsa spoustu věcí, bavili se o tom s jeho kámošem, kterej je trenér a je to pro nás prostě partie, která nejhůř roste, je nejslabší a po 2-3 těžkých sériích hned unavená, ale více méně s tím nic nenaděláme...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 9:43 am Předmět: |
|
|
GVT, bear a podobný styly mě osobně moc neřikaj, jsem spíš zastánce procvičit sval vysokým objemem a s co nejvíc úhlů. Tydle tréninky se mi pro kultíky nezdaj to pravý.
Frekvenci bych zvýšit mohl, ovšem stihne se sval zregenerovat? A co počet sérií - 10-12, pokud je budu cvičit 2x týdně?
Zkoušel jsem tréninky jen na rozpažovacích cvikách, jen na tlakových, kombinaci a podobně, nic nezabralo. Jelikož jsem poslední dobou cvičil 8-12 oapkování, zkusim to snížit na nákých 6-8, to by třeba taky mohlo zabrat.
A co negativní opáčka, dobrý/špatný? Jakej na to máte názor vy. Co se týče objemu. _________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
lukas95
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 11:02 am Předmět: |
|
|
Regenerace je u každého jiná, záleží na genetice, okolních podmínkách,stresu,spánku,stravě atd,atd,atd
Abys to stíhal uregenerovat je nutné snížit počet serií.
Tedy budeš-li chtít cvičit prsa třeba 3x týdně
Můžeš zkusit třeba toto:
3x týdně po cca 6 seriích, po,st,pá
nebo 2x týdně po cca 8-10 seriích
po, pá
PS: ano pokud déle cvičí kolem vyššího poč.opakování, můžeš přidat na váze
a ubrat opakování na nějakých cca 6.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 11:08 am Předmět: |
|
|
hodne profiku doporucuje pridat behem tydne druhej lehci trening te zaostale partie. Tzn. vetsina cvici partii 1x tydne, takze treba u tech koz odjet normalne trening a treba za 3 dny jen nejake 2 cviky a poradne je napumpovat... Taky je dulezity, jestli ty kozy cejtis pri cviceni, ale me nepripada, ze bys je mel nejak zaostale ke zbytku, proste kazdej nema kozy jak Arnold. Takovej Centopani s tim taky moc nenadela, vzdycky bude met brutalni ramena a tricaky a kozy slabsi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 12:06 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | hodne profiku doporucuje pridat behem tydne druhej lehci trening te zaostale partie. Tzn. vetsina cvici partii 1x tydne, takze treba u tech koz odjet normalne trening a treba za 3 dny jen nejake 2 cviky a poradne je napumpovat... Taky je dulezity, jestli ty kozy cejtis pri cviceni, ale me nepripada, ze bys je mel nejak zaostale ke zbytku, proste kazdej nema kozy jak Arnold. Takovej Centopani s tim taky moc nenadela, vzdycky bude met brutalni ramena a tricaky a kozy slabsi... |
O tom jsem taky přemýšlel, dát tam v pondělí prsa klasickej trénink kolem 14 sérií s těma 6-8 opáčkama a ve čtvrtek tam hodit lehkej trénink jen třeba 6 sérií a zvednout opakování na 10-12 vyloženě na napumpování.
A zaostalé je mám, prostě to na sobě vidim, a né jen já. Hold genetika je k...va _________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
14 serii na prsa me prijde dost prehnany. Ja obvykle jezdim 4 - 5 ( + 3 zahrivaci s nizsi vahou) a s objemem problem nemam.
Podle me je dost pravdepodobny ze jak se to snazis cvicit ze vsech uhlu a podobny nesmysly tak potom nemas dost energie na zakladni cviky s velkou vahou...
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 4:58 pm Předmět: |
|
|
5 serii na kozy ? Na zada jezdis taky 5 ? Ja jezdim kozy kolem 20 a zada s nohama tech 25 urcite, to se jeste da, je to takovej normal...
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 5:32 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | 5 serii na kozy ? Na zada jezdis taky 5 ? Ja jezdim kozy kolem 20 a zada s nohama tech 25 urcite, to se jeste da, je to takovej normal... |
u mrtvol je to taky zhruba tech 5, jinak na zada delam hlavne shyby a ty delam na pocet - kolem 100
a tech 20 serii na kozy to jedes s nejakou pidi vahou ne? neverim ze je mozny odjet 20 serii s nejakou normalni vahou... teda pokud se bavime o naturalni cviceni...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|