|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jake38
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:41 pm Předmět: 2x za týden |
|
|
Zdravím,
poslední asi 2 měsíce jsem cvičil téměř každou partii těla 2x týdně. Krom nohou a ramen, na ty se mi dostalo jen 1x. Cvičil jsem 3x týdně - Po, ST, Pá, neboť jsem kvůli škole jinak ani nemohl...
Můj trénink vypadal takto -
PONDĚLÍ - biceps, zada, prsa
STŘEDA - nohy, ramena, triceps
PÁTEK - záda, prsa, biceps + triceps
Rozhodně se mi tento trénink osvědčil, nabral sem dobrejch pár kilo, poté to šlo ale už o něco pomaleji, poté mi majitel fitka, možná znáte - Milan Šlapanský, řekl, že takto cvičit nemohu, že nebudu stíhat regenorovat a dostanu se do katabolickýho stavu, ze kterýho se jen tak nevyhrabu... Stravu mam typickou pro objem, což je můj současný cíl. Ale abych se vrátil k tomu, co jsem rozepsal, Milan tedy tvrdí, že tento trénink je úplně na hovno a že je téměř zázrak, ze sem rostl a ze s to kazdou chvili zastavi a doporucuje mi tedy klasiku - pondeli - prsa biceps, streda - nohy ramena, patek - zada triceps. A ted nastava vlastně problém, který celou dobu "šrotí" v hlavě - když takto začnu cvičit (ale stále kvalitně objemově jíst), nenastane na mě úbytek svalové hmoty? Jenom proto, že si svaly zvykly na to být procvičeny 2x týdně a teď budou jenom 1x?
Děkuji kdyžtak za případnou odpověď/radu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
Milana sice neznám, ale pokud ti řekl tohle, tak ví o tréninku kulový. Řiď se tím co se ti osvědčilo. Když se budeš cítit při tréninku každé svalové partie 2x týdně unavený, tak si dej jednou za čas (třeba každé dva měsíce) týden volna. Problém vyřešen.
Mimochodem, místo abys 2x týdně šudlal ruce bys mohl pro změnu zkusit 2x týdně nohy :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Milana sice neznám, ale pokud ti řekl tohle, tak ví o tréninku kulový. Řiď se tím co se ti osvědčilo. Když se budeš cítit při tréninku každé svalové partie 2x týdně unavený, tak si dej jednou za čas (třeba každé dva měsíce) týden volna. Problém vyřešen.
Mimochodem, místo abys 2x týdně šudlal ruce bys mohl pro změnu zkusit 2x týdně nohy :) |
Nebo dát 2 tejdny 2x ruce, 2 tejdny 2x nohy a 1 za dva měsíce si dát tejden nebo 10 dní regeneraci (jak tu bylo řečeno) a potom kdyžtak i obměňuj cviky (třeba 1 za 2-3 měsíce) aby si tělo nezvyklo
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 8:22 pm Předmět: |
|
|
Mě vždycky dostanou ty splity, kde je samostatnej trénink na biceps a prsa a pak je další den k nohám vražená nějaká další partie. Copak nikdo neví, že nohy nejsou jedna partie, ale tři?  Anebo můžeme brát nohy za jednu partii, ale pak to chce dlouhý a volný kalhoty _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
Toho Milana bych chtěl vidět. Nebo možná radši ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
Podle me v pohode kazdy tyden kazda jedna partie 2x.
Pripadne stridat lehci a tessi treningy.
Ale ty nohy urcite 1x tydne nestaci, ubrat nekde jinde a pridat nohy.
Ja osobne makam kazdou party jednou za 4 dny, takze temer 2x tydne, a este citim ze to ma rezervu a mohl bych tomu dat vetsi zahul, kdybych mel cas.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|