|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Archi
|
Zaslal: so květen 12, 2012 8:40 am Předmět: Ektomorf - Gainer x Protein |
|
|
Zdravím,
předem bych chtěl říct, že tohle není topic, ve kterém bych žádal o nějaké zdlouhavé vysvětlování nebo o informace k nabírání, kterých je tu plno.
Rozhodoval jsem se pro koupi proteinu ( např. Whey Protein 80 ), gaineru ( Mutant Mass Gainer ) a nějakého kreatinu.Bohužel ted si mohu dovolit pouze jeden, protein nebo gainer.Chtěl bych se zeptat co pro mě, ektomorfa ( bližší info níže ) , bude lepší volba .. popřípadě pokud bude lepší úplně něco jiného.Cílem je samozřejmě přibrání.
Věk: 19 let
Ektomorf, intezivní jídelníček dodržuji 4. měsíc ( klasický jídelníček pro ektomorfa popisován na každém fóru ), do posilovny chodím 2 měsíce, teď 3. měsícem ( 2x týdně, velké svalové partie mimo noh - zlomený kotník, zpřetrhané vazy) .
Výška : cca 175 cm
Původní váha : 64 kg
Současná : 71 kg
Děkuji za každou odpoveď. Doufám, že jsem nepřehlédl podobný topic.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlkisekk
|
Zaslal: so květen 12, 2012 9:23 am Předmět: Re: Ektomorf - Gainer x Protein |
|
|
určitě gainer, dávkovat po tréninku, popřípadě přidat k ovesné kaši na snídani
|
|
| nahoru |
|
 |
gunner80
|
Zaslal: st květen 16, 2012 12:15 pm Předmět: gainer |
|
|
před nějakým časem jsem řešil stejný problém ... vyhodnotil jsem to na gainer GoPro 30 od extrifitu (má zkušenost, nejsem od nich :) .... nabral jsem toho celkem dost tedy část úspěchu přisuzuji i gaineru , ale určitě existuje více dobrých produktů.
Jinak ty nohy zkus nějak aktivovat i přes problémy , přeci jen to je "základna" pro tahání těžkých vah při nabírání :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st květen 16, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
Když se nemůžeš rozhodnout, tak si kup něco mezi tím. Něco co má 50g bílkovin a 50g sacharidů
|
|
| nahoru |
|
 |
Daemon

|
Zaslal: st květen 16, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
Gainer jsem měl, a byl to na mě dost drahej cukr, před a po tréninku maltodextrin + kreatin + cfm protein 80%, nákup za litr a chvíli to vyrží, kila lezou dobře, za mě je gainer prostě předraženej cukr, raději jím tři balíčky rejže denně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 16, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
Jestli se objektivně snaží dodržovat jídelníček a nedělá kraviny, pak je gainer jednoznačná volba. Proteiny klidně dožene extra masem nebo pár vejcema...
|
|
| nahoru |
|
 |
Archi
|
Zaslal: st květen 16, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
Děkuju za odpovědi.
Nohy zapracuju určitě co nejdřív to půjde.Zatím jsem u protahování a rozcvičování.
Koupím nějakej ten gainer. Podívám se po e-shopu.Právě kvůli ceně mě zaujala ta limitovaná edice Mutant Mass.
A ten maltodextrin se ideálně dávkuje PŘED i PO tréninku?
Naposledy upravil Archi dne st květen 16, 2012 3:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 16, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
Mutant je výborná volba.
Maltodextrin pak snad nebude potřeba ne?...
|
|
| nahoru |
|
 |
Archi
|
Zaslal: st květen 16, 2012 3:20 pm Předmět: |
|
|
Nebude potřeba, ptal jsem se jen tak mimo téma, pro mou informaci nebo například do budoucna.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|