|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Adamis
|
Zaslal: st září 28, 2011 12:16 pm Předmět: kuře dlouhodobý příjem |
|
|
Zdravím,
Co si myslíte o dlouhodobým příjmu kuřete, kupovaném v tescu, už hotové kuře. Občas si říkám, že když si ho dávám 4x týdně, že by to mohlo mít nějakej dopad na organismus, protože bůh ví, jak ho tam dělají....
Ale nejspíš řeším jen kraviny jako vždy :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cmtr2©®
|
Zaslal: st září 28, 2011 12:23 pm Předmět: |
|
|
Čekáš nějaké sofistikované odpovědi, nebo chceš jen vědět, jestli tě to zabije, nebo ne? Jestli to druhé, tak ano. Může tě to i zabít. Moc bych si s tím osobně nezahrával.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st září 28, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
Pokud chceš kvalitnější maso, kupuj krůtí. Rozdíl v chuti i kvalitě poznáš myslím sám a o tolik víc peněz zase z peněženky nevytáhneš. Občas hovězí. Osobně dávám raději půl kila kvalitního masa, než kilo nekvalitního, jestli mi rozumíš _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Marek Hrdý
|
Zaslal: st září 28, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
A proč si ho neuděláš sám doma? Já jsem třeba kuře ze stánku (koupené hotové) měl za celý život jen jednou a přitom jím kuřecí/krůtí v podstatě denně, z čehož jsem žádný negativní dopad zatím nezjistil. I finančně to vyjde lépe...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st září 28, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
Aha, to jsem úplně přehlédl. Proč hotové? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st září 28, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
ještě že mohu jen kuře na vodě _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: st září 28, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
jak se dělá prosím kuře na vodě? Když si koupím kuřecí prsa, tak to povařím jen ve vodě? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st září 28, 2011 4:48 pm Předmět: |
|
|
já to tak dělám ,ale lepší je celé kuře ( nebude to tak drahé jako prsa ) _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Marek Hrdý
|
Zaslal: st září 28, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
Tak to já si to opékám na nepřilnavých pánvích, které jsou sice drahé, ale vyplatí. Chuť masa je pak oproti masu na vodě jak nebe a dudy a taky je to bez tuku. Ještě si k tomu dělám omáčku z konzervovaných rajčat, jen přidám vodu a trochu cukru a v té samé pánvi to provařím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st září 28, 2011 5:35 pm Předmět: |
|
|
Na oliváči v sezamu nebo s brokolicí ....paráda _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st září 28, 2011 5:38 pm Předmět: |
|
|
"Na vode" je aj z parneho hrnca. A chutovo - samozrejme zavisi to od pouziteho korenia, sa to da urobit ako delikatesa. Ale ako odznelo, na dobrej panvici, bez tuku = fantasticke mäsko. A nenarocne na pripravu a cas. _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
kamilz
|
Zaslal: st září 28, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
| Marek Hrdý napsal: | | Tak to já si to opékám na nepřilnavých pánvích, které jsou sice drahé, ale vyplatí. |
Ahoj, máš nějaký konkrétní tip? Je jich hodně a ačkoli jsem si myslel, že kupuju dražší a kvalitní (teflonku od Tefal apod.), tak ji stejně musím alespoň troškou oleje potřít, jinak se to připeče/přismaží. Do nějakých titanových apod. jsem zatím nešel, protože mě odrazují zázračné reklamní vlastnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st září 28, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
A proč vám to, vyloženě stopové množství oleje, kterým například potřu grilovací pánev, vadí???? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
kamilz
|
Zaslal: st září 28, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
Obecně mi olej nevadí (např. olivový do salátů, mňam), spíš se mi nelíbí smažení. Kdybych používal MCT (jak jsem se dočetl nejlepší na smažení), tak bych to asi neřešil (teď přemýšlím, jestli by to nakonec nevyšlo levněji, než pánev :-) ).
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st září 28, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
Smazenie je, ked na tej panvici mas liter oleja. To, ze ju "poprasis" olejom ma od smazenia daleko. MCT?  A co tak repkovy? Alebo slnecnicovy? Pri takejto spotrebe mas liter tak na rok... _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|