kuře dlouhodobý příjem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - kuře dlouhodobý příjem  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> kuře dlouhodobý příjem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kamilz

PříspěvekZaslal: st září 28, 2011 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, slunečnicový na tohle používám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marek Hrdý

PříspěvekZaslal: st září 28, 2011 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[/quote]
Ahoj, máš nějaký konkrétní tip? Je jich hodně a ačkoli jsem si myslel, že kupuju dražší a kvalitní (teflonku od Tefal apod.), tak ji stejně musím alespoň troškou oleje potřít, jinak se to připeče/přismaží. Do nějakých titanových apod. jsem zatím nešel, protože mě odrazují zázračné reklamní vlastnosti.[/quote]

Tak já jich mám víc. Od Tefalu mám taky, ale nejlepší je Balariny, je pravda, že ta moje stála asi 2000Kč, ale zase jí mám už několik let a je pořád jako nová a to s ní nezacházím nijak zvlášť šetrně, můžu na ní i krájet maso a stejně se nepoškrábe, ta investice se rozhodně vyplatí.
Jinak ale všechny používám zcela bez tuku i na jiný věci (omelety, palačinky...) i tu Tefalku a nic se nepřichytí. Konkrétní model na nich napsaný není, takže víc asi neporadím. Jinak dobrý poměr cena-kvalita je u značky Nordic. Titanová cca za 700 a taky slouží výborně.
Marek Hrdý

PříspěvekZaslal: st září 28, 2011 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem tu Balariny co mám našel na internetu. www.panvicky.cz
Pánve - Pánve s termobodem - model cortina. Ceny od 800Kč podle velikosti. Za tyhle peníze se vážně vyplatí.
kamilz

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 5:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky!
Seva98

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když tu řešíte pánve. Já jsem v Ikeyi natrefil na pánev za 30 Kč a uz ji používán 2 roky. Vůbec se nepripaluje, jde na ni smažit i bez tuku a čisti se lehce, nic se na ni neprilepi. A po 2 měsících používání jsem koupil ještě 2 do zásoby a myslím ze mít 3 dokonale pánve za 90 kc na 5 let minimalne, je dobra koupe. Jinak mejte panve jaké chcete, taky mame doma pánve s cenou +1000kc a i presto si nedokáži pánev za 30 Kč vynachvalit, jen dávám tip jak ušetřit:)

https://www.zonetraininglog.com
Spazik

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 6:24 pm    Předmět: Re: kuře dlouhodobý příjem Odpovědět s citátem

Adamis napsal:
Zdravím,

Co si myslíte o dlouhodobým příjmu kuřete, kupovaném v tescu, už hotové kuře. Občas si říkám, že když si ho dávám 4x týdně, že by to mohlo mít nějakej dopad na organismus, protože bůh ví, jak ho tam dělají....

Ale nejspíš řeším jen kraviny jako vždy :D

Nechápu proč kupuješ hotový, vždyť je určitě tak 2x dražší, než syrový.
A posypat kuře solí a kořením a hodit do trouby na 180st. umí i cvičená opice.

Jinak pánev mám keramickou GreenPan, ve slevě asi za 1300,- jinak stojí asi 1800,-
reklamní kecy, nevim jak moc je to pravda: GreenPan znamená:
odolnost vůči teplotám až do 450°C
při přehřátí se neuvolňují žádné jedovaté látky
vysoce kvalitní nepřilnavý povrch
kvalitní a vysoce odolný vůči poškrábání
0% PTFE & 0% PFOA
výroba šetrná k životnímu prostředí, výrazné snížení emisí CO2 během výroby
Mablung

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 7:09 pm    Předmět: Re: kuře dlouhodobý příjem Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Adamis napsal:
Zdravím,

Co si myslíte o dlouhodobým příjmu kuřete, kupovaném v tescu, už hotové kuře. Občas si říkám, že když si ho dávám 4x týdně, že by to mohlo mít nějakej dopad na organismus, protože bůh ví, jak ho tam dělají....

Ale nejspíš řeším jen kraviny jako vždy :D

Nechápu proč kupuješ hotový, vždyť je určitě tak 2x dražší, než syrový.

Dvakrát ne, ale o něco jo. Já osobně si také kupuji už předpřipravené. Jednoduše koupím a hodím na pánvičku. Času to ušetří dost.
Spazik

PříspěvekZaslal: ne říjen 02, 2011 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevim jaký ty hotový kuřata kupujete, ale třeba takový ty předuzený kuřata ve vakuu jsou pěkný srágory, když se podíváš, co v tom všechno je za dobroty
kuše

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemá někdo představu, jak dlouho trvá plátek kuřecího masa uvařit ve vodě? abych ho neměl syrový... díky
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
nemá někdo představu, jak dlouho trvá plátek kuřecího masa uvařit ve vodě? abych ho neměl syrový... díky

Chvilku.
A nebo co treba to zkusit dat varit a po chvili (po par minutach) maso vyndat, nakrojit ho uprostred a podivat se, jestli je jeste syrove nebo neni?
jirdano

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

napadlo mě nadhodit téma kuře- plátky vs kousky , čemu dáváte přednost?
já osobně dávám radši kousky, sice se to musí krájet, ale rád si prostě vezmu talíř, fláknu sebou do křesla k tv a takhle je to nejpohodlnější
cipinek

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:

musíš to vařit tak dlouho, dokud to není syrový... , vsadil bych se, že kámen úrazu je v tom, že nepoznáš rozdíl mezi uvařeným a syrovým mase, co? , ask your mother dude...
kuše

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
kuše napsal:

musíš to vařit tak dlouho, dokud to není syrový... , vsadil bych se, že kámen úrazu je v tom, že nepoznáš rozdíl mezi uvařeným a syrovým mase, co? , ask your mother dude...

to bude ten drápek, dík :)
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
napadlo mě nadhodit téma kuře- plátky vs kousky , čemu dáváte přednost?
já osobně dávám radši kousky, sice se to musí krájet, ale rád si prostě vezmu talíř, fláknu sebou do křesla k tv a takhle je to nejpohodlnější

Kousky, protoze si je obvykle micham do zeleninovych salatu a i k ryzi mam radeji takove ty masove smesy (kousky masa, zelenina, ruzne koreni nebo omacky....) a taky mam pocit, ze male kousky mne dele vydrzi nez jeden velky flak masa :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kousky, ty se pak dají smíchat s přílohou jako rýže, brambory nebo těstoviny. Sice je to o něco pracnější (krájení), ale lépe se to jí .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - kuře dlouhodobý příjem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: