|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ssvobii19
|
Zaslal: st květen 30, 2012 7:26 pm Předmět: Co teď (po gaineru) |
|
|
Ahoj, mám za sebou první 2 měsíce v posilovně a Actions Whey Gainer pomalu dochází.
Co byste doporučili teď?
Je mi 16 let (a 6 měsíců pro přesnost), vážím 63kg.
Posiluji 3x-4x týdně (objemový trénink)
Přemýšlel jsem o BCAA nebo kreatinu. Popřípadě kombinace těchto dvou..?
Co mi poradíte? Samozřejmě jako každý chci rychlý nárust svalů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: st květen 30, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 30, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
Tady zase nekdo nechape, co je to a jaky ma vyznam gainer. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 30, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
Přečetl jsem si titulek a první co mě napadlo "teď se nažer" :P
|
|
| nahoru |
|
 |
ssvobii19
|
Zaslal: st květen 30, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
Řekl bych, že jím správně. Každé tři hodiny nějaká jídla, co sem našel, že jsou dobrá.
De mi o regeneraci svalů, nárust svalové hmoty.. prostě něco, co bych si dal před/po tréninku a mělo to nějaký takový účinek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 30, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
To bys musel sáhnout po jinejch vitamínech.
Moc to žereš (a určitě málo žereš). Nadechni se a vydechni všechny myšlenky o katabolismu, bicepsech, regeneraci, atd. To je to nejlepší co můžeš udělat.
edit: Jsem nějakej nepozornej. 16 a dva měsíce cvičíš?
Napiš sem svůj dnešní jídelníček a co to vlastně konkrétně cvičíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: st květen 30, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | To bys musel sáhnout po jinejch vitamínech.
Moc to žereš (a určitě málo žereš). Nadechni se a vydechni všechny myšlenky o katabolismu, bicepsech, regeneraci, atd. To je to nejlepší co můžeš udělat.
edit: Jsem nějakej nepozornej. 16 a dva měsíce cvičíš?
Napiš sem svůj dnešní jídelníček a co to vlastně konkrétně cvičíš. |
*tlesk tlesk*
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 11:17 am Předmět: |
|
|
Doporučil bych Gainer, třeba Actions Whey
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 3:56 pm Předmět: |
|
|
Po dvou měsících cvičení ti DOCHÁZÍ gainer? Takže to do sebe rveš už od počátku?
Plus uvažuješ nad BCAA, kreatinem..
Jednak brutálně vyhazuješ peníze, druhak na mě působíš dojmem "doplňky jsou všemocné" (možná se u tebe pletu, ale z mé zkušenosti je o tom drtivá většina začátečníků hluboce přesvědčena).
ABSOLUTNÍ základ je strava, hned v závěsu kvalita tréninku. Zbývajících pár procent zbývá na doplňky.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 4:38 pm Předmět: |
|
|
Procent? 3x denně gainer, 2x denně protein a dělá to divy i když jíš normálně co ti doma dají.
Nějakých 100g kvalitních bílkovin, BCAA, glutamin, kreatin a hromada cukru i pomalých sacharidů a podobné věci co v tom budou. K tomu sníš pár rohlíků se šunkou, sýrem, chleba s paštikou, 2x teplé jídlo, sladkosti, tvaroh, vejce, těstoviny a ektomorf roste jak z vody :-P
Takže pokud na to někdo má prachy, chce výsledky hned a je línej, proč ne...ale je třeba to tam opravdu posílat, nebát se toho.
Živiny jsou živiny :)
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 4:56 pm Předmět: |
|
|
RavenStalker> ty znáš jeho stravovací návyky, kvalitu stravy a trénink, že tady píšeš o třech gainerech denně plus dva proteiny? Protože pokud nezačne právě tam, o čem jsem psal (strava, trénink), je cokoli dalšího nejen zbytečné, ale dost možná i kontraproduktivní (zalití tukem, zatěžování trávení atd.)
Po dvou měsících cvičení by byl malý zázrak, kdyby se stravoval a cvičil jak má, protože takovou sebekázeň moc šestnáctiletých kluků nemá. Pokud je takovu vyjímkou, držím palce a má můj obdiv. Pokud ne, držím palce, aby kravské období učení se metodou "pokus-omyl" trvalo co nejkratší dobu - a právě s ohledem na toto jsem psal, co jsem psal.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: so červen 02, 2012 12:39 pm Předmět: |
|
|
Neznám, ale můžeš si přečíst co jsem psal výše. Potkal jsem pár lidí co věděli velký prd o stravě, rvali tam protein a gainer horem dolem, utráceli za to balík a nabírali... ;-)
Spíš ty znáš jeho návyky a stravu že mu říkáš že je to všechno na prd? Třeba jí dokonale a dobře cvičí, nikdy nevíš... : )
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: so červen 02, 2012 3:47 pm Předmět: |
|
|
viděl sem toho už dost, ale aby někdo doporučoval 60ti kilovýmu začátečníkovi aby do sebe rval 3x denně gainer a 2x denně protein, to sem ještě neviděl..
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: so červen 02, 2012 10:50 pm Předmět: |
|
|
Rozhodně to nedoporučuji, jen říkám že i touto cestou to jde. Spíš se mi nelíbí že někdo chtěl prostě zkusit nějaký suplement a každý na něj začne machrovat jak určitě nemá dobrý jídelák a omílat to samé dokola, místo aby to zkusil napsat jinak. Kdyby napsal o cvičení tak mu zase každý doporučí základní "vícekloubové cviky" a potom nějaká procenta, k jídlu rýži na vodě...prostě každý není takový uchyl jako většina z nás tu.
Jen se mě dotklo že někdo řekl že doplňky (gainer i protein) jsou jen pár posledních procent. Proto říkám že když tam pošleš 200 sacharidů z gaineru a 100 proteinů z proteinu tak to jsou prostě živiny a tělo s nima udělá to co s jakýmakoli jinýma živinama (naopak jsou snad ještě lehčeji stravitelné) Já mám rád pevné jídlo, musím být narvaný k praskutí abych měl pocit že jsem se najedl ale věřím že pro tělo musí být pohodička trávit tyto tekuté věci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 02, 2012 11:33 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: |
Jen se mě dotklo že někdo řekl že doplňky (gainer i protein) jsou jen pár posledních procent. Proto říkám že když tam pošleš 200 sacharidů z gaineru a 100 proteinů z proteinu tak to jsou prostě živiny a tělo s nima udělá to co s jakýmakoli jinýma živinama (naopak jsou snad ještě lehčeji stravitelné) |
Takže vlastně říkáš, že bílkoviny z proteinů (a sachry z gainerů) > bílkoviny a sachry z pevné stravy, je to tak? Takhle to podle mého interpretuješ.
Mimochodem když tam pošle 200g sacharidů z gaineru, takhle to bude dělat každý den, tak mu to zcela jistě půjde do tuků a nevím, jestli je zrovna super cíl se SPRASIT jak dobytek, to umí každý ... S těma pár procentama ohledně doplňků souhlasím, podívej se na výživovou pyramidu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|