Těžké začátky?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Těžké začátky?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Těžké začátky?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jamesco

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 6:50 pm    Předmět: Těžké začátky? Odpovědět s citátem

Dobrý den,
je mi 16 let, na podzim 17. Asi před měsícem jsem se rozhodl se sebou něco dělat a začal jsem chodit do posilovny. Stravu jsem zatím, asi jako všichni začátečníci moc neřešil. Ještě snad k postavě jsem vysoký 195cm (přibližně) a 95kg vážící jedinec. Postavu mám zvláštní nevím jestli jsem tlustý nebo hubený..takový oplácaný asi...
K dotazu, chtěl bych začít nějak rozumně jíst. Teď asi týden jím tohle

Ráno: Tvaroh měkký+banán
Svačina: Celozrnné pečivo+sýr
Oběd: Co jídelna dá
Svačina 2: Ovesná kaše
Trénink
Večeře: Cottage s chlebem

Vím že to je asi strašný a tak uvítám jakékoliv vylepšení/připomínku. Načteno o tom mám, ale kvůli dojíždění si ráno nedokážu představit dělání vloček (mám na mysli namáčení aby změkly) apod. Jídelna většinou dá nějaké maso+rýže, brambory, knedlíky. Knedlíky nejím, řeším to pak doma aspoň nějakou rýží "zvlášť".

Trénink jsem doteď žádný konkrétní neměl, ale jel jsem "split" každou partii 2x do týdne, v posilovně jsem byl 5-6x do týdne. Pravděpodobně bych chtěl do budoucna zkusit nějaké fullbody, chci se tedy zeptat jestli nevíte o nějakém odkazu na stránku s rozpisem, sám to asi dohromady nedam, ikdyž o tom něco načteno mám.

Cíl je nabrat svaly, a pak je vysekat.

P.S. suplementace je 45min po tréninku proteiňák, někdy sachariďák hned po tréninku. Takhle jsem to někde četl, snad to beru správně..

Takže, budu moc rád za cokoliv, co mi zde napíšete. Snad jsem mým dotazem někoho příliš nepobouřil. Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tomu, že seš takovej vazoun, mi přijde, že by sis mohl dovolit dát toho jídla víc... ikdyž nevím kolik g čeho sníš....
jamesco

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já právě zase takový vazoun nejsem, jestli vyjde čas zkusim se vyfotit aby jste to viděli. Jinak gramy asi tak, že ráno 250g (vanička) toho tvarohu, svačina dvě středně velké fitness bagetky a do nich 2-3 plátky sýra. Jídelna si netroufam ani odhadovat, no masa moc neni, rýži se snažim si přidávat. Ovesná kaše je od emca, jeden pytlík a to je asi něco kolem 100g? a Cottage večer je taky jedna vanička, chleby tak 2-3, někdy na to hodim ještě pár plátku eidamu, nebo 2-3 plátky šunky. Nepočítam zeleninu...
honzaj95

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 5:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau poslal sem ti pm s treninkem a ten tvaroh si dej pred spanim a rano treba vejce nebo hotovy vlocky a cottage obcas vymen za jogurt, nevim jak tobe ale me tvaroh a cottage desne nadyma
jamesco

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já, zaplať panbuh, žádné takové problémy nemám. Snad skoro naopak
Díky moc za ten trénink, vypadá dobře, ale chci se zeptat nevadí že se tam necvičí s velkejma činkama? Myslím že bych klidně zvládnul něco..náročnějšího. Snad. Ráno zkusim ty vločky, vejce časově nedávam. Cottage prostřídam, tvaroh přesunu na večer.
honzaj95

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je zamer ze tam neni vc, za ty 3 mesice si srovnas nerovnovahy, balanc a hlavne stred tela, ikdyz ja si pridavam v sobotu drepy (slabina nohy) a mt s malou vahou na techniku

Rychle na stránku:

Přejdi na: