Dobrý den,
je mi 16 let, na podzim 17. Asi před měsícem jsem se rozhodl se sebou něco dělat a začal jsem chodit do posilovny. Stravu jsem zatím, asi jako všichni začátečníci moc neřešil. Ještě snad k postavě jsem vysoký 195cm (přibližně) a 95kg vážící jedinec. Postavu mám zvláštní

nevím jestli jsem tlustý nebo hubený..takový oplácaný asi...
K dotazu, chtěl bych začít nějak rozumně jíst. Teď asi týden jím tohle
Ráno: Tvaroh měkký+banán
Svačina: Celozrnné pečivo+sýr
Oběd: Co jídelna dá
Svačina 2: Ovesná kaše
Trénink
Večeře: Cottage s chlebem
Vím že to je asi strašný

a tak uvítám jakékoliv vylepšení/připomínku. Načteno o tom mám, ale kvůli dojíždění si ráno nedokážu představit dělání vloček (mám na mysli namáčení aby změkly) apod. Jídelna většinou dá nějaké maso+rýže, brambory, knedlíky. Knedlíky nejím, řeším to pak doma aspoň nějakou rýží "zvlášť".
Trénink jsem doteď žádný konkrétní neměl, ale jel jsem "split" každou partii 2x do týdne, v posilovně jsem byl 5-6x do týdne. Pravděpodobně bych chtěl do budoucna zkusit nějaké fullbody, chci se tedy zeptat jestli nevíte o nějakém odkazu na stránku s rozpisem, sám to asi dohromady nedam, ikdyž o tom něco načteno mám.
Cíl je nabrat svaly, a pak je vysekat.
P.S. suplementace je 45min po tréninku proteiňák, někdy sachariďák hned po tréninku. Takhle jsem to někde četl, snad to beru správně..
Takže, budu moc rád za cokoliv, co mi zde napíšete. Snad jsem mým dotazem někoho příliš nepobouřil.

Díky