| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xxsml
|
Zaslal: pá červen 08, 2012 10:35 am Předmět: Čím nahardit tyto cviky? |
|
|
Ahoj, poradíte někdo? Čím nahradit (v těžko-lehkém splitu) v lehký den legpress a předkopávání? V jediné malé posilovně, co u nás je, tohle chybí. Zatím jsem to teda nahradil lehkým dřepem, ale dřep mám už v těžký den, tak nevim. Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Luster

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 10:40 am Předmět: |
|
|
bulgarian split squat, vypady, drepy na jedny noze.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 10:40 am Předmět: |
|
|
predni drep a vypady
edit: hehe Lustre ty hade, byl si rychlejsi, delily nas sekundy :P _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 10:44 am Předmět: |
|
|
ja jak sem pohubnul, tak sem ted rychlejsi nez svetlo _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: pá červen 08, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so červen 09, 2012 7:57 am Předmět: |
|
|
Co treba drepy na bosu (teda poud to tam mate) klidne i bez zateze dej si 100 drepu a nechas tam dusi
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 09, 2012 8:08 am Předmět: |
|
|
me se osvedcily drepy bez zateze
s kazdym zacatkem minuty jich udelas 20 a zbytek minuty mas volno, pro zacatek dej jenom 10 minut, ale kdyz to dotahnes na 30 budes borec nejvetsi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so červen 09, 2012 11:10 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | me se osvedcily drepy bez zateze
s kazdym zacatkem minuty jich udelas 20 a zbytek minuty mas volno, pro zacatek dej jenom 10 minut, ale kdyz to dotahnes na 30 budes borec nejvetsi |
jj to je taky moznost ale je to casove hodne narocny me se opravdu osvedcilo bosu.
Protoze pritom zapojuji i svaly o kterych normalne ani nevim ze je mam. oproti obyc drepum bez zateze jsem rad ze jich udelam 120. A pak uz odlezam skoro po ctyrech. Je to humus cviceni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so červen 09, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
Ještě do seznamu přidám výstupy a něco dynamického by možná taky neuškodilo. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: so červen 09, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
bosu tam neni, ale máme ho doma. A má být otočený normálně, nebo na balancování?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |