| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
x46x
|
Zaslal: st říjen 19, 2011 9:09 am Předmět: Racio Chlebíčky |
|
|
Ahoj, jak jsem tak procházel forum tak skoro v každém jídelníčku jídelníčku se píše o Racio Chlebíčkách. Jsou tím myšleny nějaké konkrétně? Nebo jakékoliv chlebíčky od firmy Racio. Zrovna tu mám před sebou: "rýžové Polomáčené chlebíčky" Zkrátka a dobře nevím jestli kupovat jen jedny určité nebo je jedno které. Děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Risto
|
Zaslal: st říjen 19, 2011 9:18 am Předmět: Re: Racio Chlebíčky |
|
|
| x46x napsal: | | Ahoj, jak jsem tak procházel forum tak skoro v každém jídelníčku jídelníčku se píše o Racio Chlebíčkách. Jsou tím myšleny nějaké konkrétně? Nebo jakékoliv chlebíčky od firmy Racio. Zrovna tu mám před sebou: "rýžové Polomáčené chlebíčky" Zkrátka a dobře nevím jestli kupovat jen jedny určité nebo je jedno které. Děkuji. |
Tak v dietě si asi racia polomáčený v čokoládě dávat nebudeš, že?:)
Jinak já kupuju hlavně rýžový. _________________ The difference between ordinary and extraordinary is that little extra.
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 9:57 am Předmět: |
|
|
taky mám rád ty polomáčené a většinou si je kupuji jako takovou druhou snídani do autobusu ;) ty klasické suchary taky nejsou špatné, ale je to takové suché bez chuti, ale živinami je to zase někde jinde protože jsou tlusčí a je jich tam stejně jako těch polomáčených :) takže teď rozhoduje chuť nebo množství živin
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
Tyhle jsou nejlepší  (se sójou) Dá se to jest s čímkoliv :)
_________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
Kde je kupujete? V jakých obchodech ty svoje oblíbený prodávají? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st říjen 19, 2011 11:29 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | kid napsal: | Tohle by chtělo sociologický průzkum - proč ty sračky vlastně jíte. To mi hlava nebere. |
Mně už chutnaly jako malýmu děcku :D |
To je také jediná odpověď, kterou jsem schopen akceptovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Risto
|
Zaslal: st říjen 19, 2011 11:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 11:37 am Předmět: |
|
|
Sice tyhle jednoduche cukry nejim, ale kdyz jsem je drive jedl, tak pro me absolutne nejlepsi maji v drogerii DM (lze koupit i nesolene) a pak v Lidlu (na tech je krome jejich krehkosti a chuti dobre i to, ze jsou strasne lehke a je jich v jednom baleni strasne moc) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: st říjen 19, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
nez nekdo zacne jist ryzove chlebiky, mel by mozna vedet,ze je to potravina do diety a ke kazdodennimu uzivani absolutne nevhodna,zpracovanim se glykemicky index blizi mount everestu,je to hnusnej kentus a chlebiky s polevou si muzou podat ruce s cokoladou (jogurtova poleva=tuk + jednoduche cukry).ja je treba obcas jim,ale zasadne namazane nutelou,to je pochoutka.v pripade, ze je rec o dietnim jidelnicku,existuje milion dalsich potravin,ktere jsou vhodnejsi  jako zpestreni obcas mozna,ale jinak vyhodit
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 11:50 am Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | ja je treba obcas jim,ale zasadne namazane nutelou,to je pochoutka |
nojo, jenže jak to nemá hladkej povrch, tak se tam tý nutely vejde strašně moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st říjen 19, 2011 12:03 pm Předmět: |
|
|
Hlavně když šmakuje  Nejvíc mi chutnaly racia s karamelovou polevou.
Mně na nich vadí především ten zavádějící název - racionální je jenom on. Prostě jsou to sušenky nic víc, nic míň. Považovat to za hit sportovní výživy je zhůvěřilost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
A jak se to vlastně vyrábí? Protože teď jsem si našla složení - 90% rýže, nějaká soja když jsou se sojou a pak ta sůl.
Složení nevypadá hrozně, proto mě to docela zajímá.
A jak jsou na tom knackebroty? A celkově dehydratované výrobky?
A docela se divím, že by to do diety někdo jedl...já když to jedla, polykala jsem vzduch...připomínalo mi to to žrádlo pro ryby ze zookoutku.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |