Zaslal: út červen 12, 2012 3:06 pm Předmět: Posilování doma
Ahoj,je mi 14 let a přes prázdniny bych chtěl posilovat.Ale rodiče mi nechtějí povolit chodit do posilovny,tak musím posilovat doma.Má to vůbec cenu? Kolikrát týdně bych měl cvičit? Narostly by mi svaly kdybych ještě bral proteiny? Jak často mám proteiny brát? Díky
Zaslal: út červen 12, 2012 3:35 pm Předmět: Re: Posilování doma
Tygr999 napsal:
Ahoj,je mi 14 let a přes prázdniny bych chtěl posilovat.Ale rodiče mi nechtějí povolit chodit do posilovny,tak musím posilovat doma.Má to vůbec cenu? Kolikrát týdně bych měl cvičit? Narostly by mi svaly kdybych ještě bral proteiny? Jak často mám proteiny brát? Díky
Začni cvičit, co ti radí kolega a pročítat si témata tady na fóru.
Lepší než necvičit vůbec....dobrej přístup.....najdi si cviky s vlastní váhou, nějaký TABATA tréninky apod...a cenu to určitě má, ze začatku bych si ani ten protein nekupoval...zbytečnost, nauč se jíst a pak možná
Pokud mas nekde detske prolizacky, da se na nich taky slusne maknout. Nebo na doma program P90X ci podobny produkt od stejne spolenosti. Tony Horton ma treninky i s detmi a seniory co jsem videl ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru