|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gumak.Ln
|
Zaslal: po červen 11, 2012 4:52 pm Předmět: Prosím o pomoc - chci znovu začít |
|
|
Ahoj
chtěl bych poprosit zkusene borce a lidi okolo kulturistiky a kondicniho cviceni o pomoc. Cvicim jiz asi 3,5roku a samozdrejme ze zacatku jsem nejake svalove prirustky mel i kdyz moje technika a vedomosti byli celkem spatne, proste to nejak slo. Postupem casu, tak jako asi u kazdeho jedince doslo ke stagnaci. Zkousel jsem nejake doplnky stravy proteiny,sacharidy a samozdrejme kreatin a NO doplnky. Myslim, ze nejake mensi zlepseni prislo, ale vytratilo se stejne tak rychle jako kdyz prislo. Mam tu vyhodu ze mam v praci posilovnu a muzu tam byt skoro kazdy den, takze cas na cviceni vzdy byl. Posledni dobou vsak cviceni jiz beru jako nutne zlo, nemam motivaci na cviceni protoze nevidim jiz dlouhou dobu zadne vysledky. Snazim se mit spravnou techniku cviceni ale necitim ten efekt napumpovani svalu jako drive. Precetl jsem si o kulturistice jiz nejake knihy, ale zatim se mi nikdy nepodarilo nacerpane informace prevest do praxe. Nejvice me trapi paze, ktere vypadaji oproti zbytku tela velice zaostale. Zkousel jsem provadet kliky na hrazde, ale proste neutahnu svoji vahu a to same plati i o shybech na hraze, tam taky nevytahnu svoji vahu. Delsi dobu mam nechut do cviceni a citim se dost unaveny. Snazim se o pravidelny prisun tekutin cca. 2-3l denne
Chtel jsem vam poprosit zda by bylo mozne napsat nejaky trenink pri kterem bych nabral nejakou svalkovou hmotu a k tomu adekvatni priklad jidelnicku.
Pro info: Merim 191cm, 99kg
miry: pres prsa 128cm, biceps (zatnutý) 41cm, stehno 66cm,lytko 45cm, pas 88cm, boky 104cm, triceps (zatnuty) 37cm, ramena 132cm
Somatyp: Endomorf
Děkuji za pomoc nerad bych na cviceni zanevrel mam k nemu kladny vztah a rad bych pokracoval dal ale potreboval bych vasi pomoct
Díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: po červen 11, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
biceps a triceps měříš zvlášť, to si ten sval jako uřízneš a změříš, kolik má v obvodu?
nejdřív bych ti doporučil nějakou dobu pauzu od cvičení, myslím že týden/dva by nebylo k zahození, vypadá to že cvičíš už delší dobu bez přestávky a stejně, pokud se na trénink netěšíš a jak sám říkáš, přírůstky a efekt jsou minimální, je odpočinek na místě...
a záleží na tréninku, jaký jsi jel doteď - split/celé tělo, kolikrát týdně jsi odcvičil každou partii apod., no určitě by nějaký efekt měly rutiny - korte, bear,... na mainwebu je článků plno, tak čti
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
|
| nahoru |
|
 |
Gumak.Ln
|
Zaslal: po červen 11, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Sei napsal: | | blazen napsal: | biceps a triceps měříš zvlášť, to si ten sval jako uřízneš a změříš, kolik má v obvodu?
nejdřív bych ti doporučil nějakou dobu pauzu od cvičení, myslím že týden/dva by nebylo k zahození |
bereš mi to od huby :)
Pauza a pak odlišný trénink.
A co strava? |
Strava je možná taky trochu problém je pravdou, že se snazim jist zdrave a vesmes i kvalitni jidlo tj. maso,syry,testoviny,ryze,sunka,celozrne pecivo, oves. vlocky ale asi jde o to v jakem mnozstvi. Nevim co si dat pred treninkem jako stimulant a co ihned po treninku.
mohl by jsi mi uvest nejaky priklad jidelnicku vzhledem k mem propozicim?
DEkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|