|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Souhlasíte s Petrem Vanišem, že po 40 už se moc nedá nabrat ? |
| Ano |
|
43% |
[ 7 ] |
| Ne |
|
56% |
[ 9 ] |
|
| Celkem hlasů : 16 |
|
| Autor |
Zpráva |
EddieCz
|
Zaslal: po červen 18, 2012 9:06 pm Předmět: Cvičení po 40 |
|
|
Ahoj, zase jsem dlouho premyslel jestli to sem napsat, ale zkusim to. Je tu nekdo, komu je vice nez 40 a porad cvici ? Ted ale nemyslim lehke kondicni smrdlani a pak na pivko s kamosema. Myslim opravdu poctivy trenink a poctivou zivotospravu.
Je tu nekdo takovej ? A pokud jo, je ochotnej k vymene zkusenosti ?
Dik
Eddie (46 let) _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PeterNu
|
Zaslal: po červen 18, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
Už si začni dávať hlinu na hrudník, aby si si začal zvykať.
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: po červen 18, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
trenuju 5 chlapů co mají kolem 40 roků a všichni umí dřít tak, že mladí můžou akorát smrkat v koutě. Typy od rekreačních sportovců po chlapy, kteří prodali firmu a začali se starat konečně o sebe. A JDE TO!!! Nebál bych se toho ani trochu, podívej na chlapy na soutěžích. Je to jen číslo, na které se vymlouvají ti co jsou líní a 40 je howno věk.
Dokázali jsme shodit spoustu kil, vysekat břicho, nabrat hmotu a nemůžu říct že by to nešlo. Stačí chtít. Na soutěž to není, a po pravdě když chce nějaký blázen mermomocí nabrat tak sypne a roste jak z vody i kolem padesátky. (máme tam i takové magory) _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: po červen 18, 2012 11:10 pm Předmět: |
|
|
Takze to jde ! No a jak je to s tou hmotou, vynechame-li prozatim doping, jde to jeste ? _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: út červen 19, 2012 1:40 am Předmět: |
|
|
Mas tam spoustu zhorsujcich faktoru typu ze uz v tomhle ze statickyho hlediska bude vic omezeni (napr. z nejakejch zraneni apod. - ne z posilovani, a beru to fakt pouze statisticky), pomalejsi regenerace a hlavne min testosteronu, z cehoz casto vyplyva to predchozi.
Ale vsechno to je individualni a i pres to rozhodne nelze rict, ze by to neslo. Urcitej narust svalovy hmoty meli i jedinci, co poprvy zacali cvicit napr. po 60/70 (samozrejme, ze tady uz je to mnozstvi relativni). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út červen 19, 2012 6:00 am Předmět: |
|
|
Jde to, ale je potreba pocitat s tim, ze poradny sportovani v tomhle veku vic boli. Telo uz je prece jen opotrebovany, regenerace je dost pomala a telo neni tak pruzny, takze sance ke zraneni je vetsi. Je mi 43 let a da se to. V posilovne je nas ve veteranskym veku (nad 40) snad 5 a vsichni zvedaji na slusne urovni.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út červen 19, 2012 6:29 am Předmět: |
|
|
... tak pro srovnání asi nejsem zrovna ten správný příklad ale co už  ... začala jsem cvičit 2 měsíce před 40. narozeninama a teď, po cca 1 a 1/2 roce je nahoře myslím celkem ucházejících 10kg ... a s tím testosterónem to nikdy nebylo moc slavný :)
... regeneraci zvládám, občas něco zabolí, ale do 3 dnů o tom většinou nevim ... na kategorii "opravdu poctivá životospráva" se teda necítím, nazvala bych to spíš "rozumné užívání"
shrnutí: zatím to jde
... ale prd, nikdy mi nebylo líp
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: út červen 19, 2012 1:10 pm Předmět: |
|
|
Mě je 48 a nemám problém cvičím cca 30 let, ale nechci psát o sobě ,
loni napodzim za mnou přišel známej (56 let ,96kg) s tím že ho bolí záda, kolena asi počáteční artroza , že dokonce ráno nemůže vstát z postele,a jestli stím nejde něco dělat.
Od té doby cvičí u mě každou sv.partii 1x týdně, cviky, mrtvoly, dřepy a benče, přítahy na hrazdě,biceps, tric. s velkou činkou. nikdy předtím necvičil a v 56 letech po 8 měsících tréninku zatáhl v mrtvole 170kg z původních 70kg a přibral 5 kg na osobní hmotnosti
samozřejmě zdravotní problémi zmizeli.
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: út červen 19, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
Takze se zda, ze neni vse ztraceno, ja jsem zacal cvicit v lednu 1987 asi 10 let, pak prestavka, kde byl Wing Chun a Taiji (to se jeste bude hodit), pak jsem to nejak smrdlal ve Vidni.
No a pak prisel German a rekl at jdu s nim a nejak me vratil do hry, ale vzdycky budu rad, ze jsou nekde lidi jako ja _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|