Tréninkový plán - Kontrola

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tréninkový plán - Kontrola  Úvodní stránka -> Trénink -> Tréninkový plán - Kontrola
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Trongix

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 10:13 am    Předmět: Tréninkový plán - Kontrola Odpovědět s citátem

Dobrý den , rád bych aby se někdo kouknul na tento trénink a ohodnotil ho , popřípadě navrhl zlepšení , moc by mi na tom záleželo . Tenhle trénink je spíše na budování svalové hmoty , pak mám každý den hodinu kardio a chtěl bych ho prodloužit . Suplementy jsou Thermocore Hadrcore , BCCA a Protein

Bench:65KG
Tlaky s jednoručkama 20kg na každé

Váha:105 kg
Výška 192cm

Trénink jsem dodám hnedka jak budu moct přidávat obrázky :D (10 příspěvků)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeho trénink :

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 12:24 pm    Předmět: Re: Tréninkový plán - Kontrola Odpovědět s citátem

Ahoj.

Tenhle trénink není na budování hmoty, je totiž na hovno, kompletně celý (zbytečně moc cviků, hloupé rozvržení, samé kladky a izolov. cviky).
To si ho vymýšlel ty? Budeš asi úplný začátečník že? Radil bych ti, aby si použil jeden z již navrhnutých, smysluplných objemových tréninků, co jsou na webu ronnie.

Thermo-hardcore-brutal-mega-extra-pump-up nepotřebuješ, nepotřebuješ ani BCAA. Až se dostaneš na adekvátní váhy (bench vzhledem k tvé váze alespoň 90-100kg, tlaky 30kg+, MT 1,5x BW), pak si je klidně používej.

Neber moje rady zle, říkám to tak, jak to je.

Naposledy upravil Frozz. dne so červenec 07, 2012 5:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Trongix

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych začal od začátku, potřebuji hlavně zformovat postavu, zhubnout přebytečný tuk a nahradil ho svaly. Jak už jsem psal mám 105 kilo což je strašně moc i na výšku 192 cm. Přes pas mám 112 . Jezdím na kole a chci dosáhnout 72 km za den + svalový trénink ( který trvá cca 1 hodinu a 30 min). Ten trénink my dělal trenér u nás ve městě ,osvědčení má a podle toho tréninku už cvičím půl roku. Jen jsem tam přidal asi dva tři cviky. Chci jak hubnout tak nabírat svalovou hmotu, protože mě posilování baví. Ten thermocore mám na spalování tuků a BCCA mám pro doplnění aminokyselin :)
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trongix napsal:
Abych začal od začátku, potřebuji hlavně zformovat postavu, zhubnout přebytečný tuk a nahradil ho svaly. Jak už jsem psal mám 105 kilo což je strašně moc i na výšku 192 cm. Přes pas mám 112 . Jezdím na kole a chci dosáhnout 72 km za den + svalový trénink ( který trvá cca 1 hodinu a 30 min). Ten trénink my dělal trenér u nás ve městě ,osvědčení má a podle toho tréninku už cvičím půl roku. Jen jsem tam přidal asi dva tři cviky. Chci jak hubnout tak nabírat svalovou hmotu, protože mě posilování baví. Ten thermocore mám na spalování tuků a BCCA mám pro doplnění aminokyselin :)

A jaké máš výsledky s tímto tréninkem za ten půl rok?
Trongix

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano , kdybych nemel pauzu a nenabral tak jsem dál. Na zacatku pred rokem jsem zvedal 5 kg na bechpressu na kazde strane a ted zvedám 65 kg celkem benchpress. A na legpressu davám 125 kg :)
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trongix napsal:
Ano , kdybych nemel pauzu a nenabral tak jsem dál. Na zacatku pred rokem jsem zvedal 5 kg na bechpressu na kazde strane a ted zvedám 65 kg celkem benchpress. A na legpressu davám 125 kg :)

To nic nemění na tom, že ten tréninkový plán je k ničemu. A když Ti to Frozz napíše a že doporučí, že máš cvičit jinak, tak Ty odpovíš, že Ti ho psal trenér a jedeš si svoje. Přitom na začátku si chtěl s tréninkem poradit a ohodnotit ho. Nevím, co teda přesně chceš a jestli si chtěl, aby Ti někdo napsal, že ten trénink je skvělej a dosáhneš tím těch výsledků, které chceš mít, tak to Tě bohužel zklamu :-)
Trongix

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psal jsem že ho psal trenér proto ,protože se ptal jestli jsem ho psal já :) , neříkám že ho pojedu furt jen chci prostě aby jste mi poradili a nasměrovali správnou cestou když už ten trenér zklamal :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvič HST (Hledat můžeš použít na ronnie.cz i na foru a googlu)

tvůj tréning má trvat cca 40 minut (s rozcvičkou pod hodinu)
Trongix

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A mohl by mi někdo poslat nějaké odkazy prosím ? :/
PeterNu

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To sú mi tréneri v dnešnej dobe.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trongix napsal: