Zdravim,
Chci se zeptat jestli bych mohl snížit sacharidy například na 200g denně ( vážím 74kg),a bílkoviny držet na 1,4- 1,6 na 1 kg tělesné hmotnosti když jsem v oběmu ?
Chtěl bych trochu upravit břicho a zároveň nábírat v co nejlepší kvalitě.
Každé ráno bych dal nalačno Lehy Sedy napřiklad.
Je možné přibírat i s tam malým množstvím sacharidů ?
Děkuji za odpověď
spíš jsem to myslel tak jestly ta strava se hodí spíše k nabirani nebo k rysovani?Četl jsem že i kulturisti mají 250 g sachru a 310g bilkovin na den a jsou pro rysovany jak neco:)me de celkem o to břicho pocitam z tim ze ruce atd spadnou ale zas budu vypadar lepe ne?
spíš jsem to myslel tak jestly ta strava se hodí spíše k nabirani nebo k rysovani?Četl jsem že i kulturisti mají 250 g sachru a 310g bilkovin na den a jsou pro rysovany jak neco:)me de celkem o to břicho pocitam z tim ze ruce atd spadnou ale zas budu vypadar lepe ne?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru