Zdravím. Každý den cvičím ráno chvilku po probuzení 10 minut jógu (pozdrav slunci) Napadlo mě, jestli bych k tomu obden nemohl zapojit břicho a cviky na core. V posilce bych si tak ušetřil alespoň 15 minut z každého tréninku. Je třeba si na něco dát pozor? Díky té józe se parádně protáhnu a zahřeji (docela se u toho i zapotím ), tak bych neviděl problém například ve ztuhlosti svalů
Já už třeba nezvládnu cvičit břicho po tréningu a to ať už jde o to, že se po tréningu neudržím na hrazdě, nebo proto, že mám zničený třísla. Takže plankuju někdy během dne a neřeším :D
Ja už asi dva měsíce praktikuji své ranní rozcvičky. Většinou do toho zapojuji protahování ( pak si jdu zaběhat ) a k tomu si dám asi tak 4 různé cviky po 10 - 25 opakování na břicho. Někdo je proti cvičení břicha každý den, ale každý jsme jiní.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru