Zaslal: ne červen 24, 2012 12:39 pm Předmět: Kam zařadit předloktí ?
Zdar lidi, chci se zeptat jak často mám cvičit předloktí. Mám ho dost "suché", nikdy jsem ho necvičil, tak s tím musím začít. Co myslíte, které dny bych to měl jet, popřípadě kolikrát za týden ? Cvičím 3x týdně obden.
Zaslal: ne červen 24, 2012 12:42 pm Předmět: Re: Kam zařadit předloktí ?
Není potřeba ho cvičit dodatečně, když by si měl v plánu zařazený MT, shyby nebo přítahy v.osy k pasu, tam se procvičí dost.
Ale když jó budeš chtít, dej si první a třetí trénink třeba kladivové zdvihy s JČ, mě se ten cvik jednu dobu docela osvědčil na velikost předloktí.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jak bylo řečeno výše, pokud si such celý, tak předloktí velký asi taky nebude. Píšeš, že v pátek cvičíš záda - určitě cvič teda mrtvé tahy a v pondělí cvič biceps hlavně s velkou činkou nadhmatem..
Ale je pravda, že nejvíc dáš předloktí při takových 7,8 .. seriích na mrtvolu, klidně i v závěru s menší vahou.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru