Třepání

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Třepání  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Třepání
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gustlek

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 5:50 pm    Předmět: Třepání Odpovědět s citátem

Zdravím, mám problém, vždy cca v půlce tréninku se začnu při zátěži třepat (někdy i opravdu hodně). Ke konci už to dochází do takového stádia, že například při good morninzích se mi začnou třepat kolena. Je to normální? Popřípadě co proti tomu dělat?
Předem díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 10:00 pm    Předmět: Re: Třepání Odpovědět s citátem

Gustlek napsal:
Zdravím, mám problém, vždy cca v půlce tréninku se začnu při zátěži třepat (někdy i opravdu hodně). Ke konci už to dochází do takového stádia, že například při good morninzích se mi začnou třepat kolena. Je to normální? Popřípadě co proti tomu dělat?
Předem díky

Normální to není. Ztrácíš-li koordinaci, problém bude pravděpodobně v nervech. Nevím jestli neexistují nějaké zdravotní problémy které by to mohli působit, ale jedna z možností která mě napadá je přílišná intenzita tréninku neúměrná tvé úrovni.
Kolik let už cvičíš, jak dlouho trvají tvé tréninky, jaké máš přestávky mezi sériemi?
Gustlek

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to možné, jsem začátečník a cvičím cca rok bohužel ale s přestávkami a teď poslední 2 měsíce jsem se dal do sebe a pořádně se snažím vše dodržovat. Tréninky mívám cca 50minut - hodinu a půl a chodívám 3x týdně s tím, že ve volných dnech běhám plavu..Mezi sériemi přestávky dělám ale neměřím je.

Rychle na stránku:

Přejdi na: