Bolest ramene

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest ramene  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Bolest ramene
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kwido

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 8:07 pm    Předmět: Bolest ramene Odpovědět s citátem

Mam obcasne problemy s ramenem .. Kdyz jedu silovy trenink delsi dobu tak je to v pohode , kazdou sobotu jedu specialni trenink na benchi , kde posledni serie je me maximum .. Kazdych 14 dni si zkousim na maximu navysit napr. me maximum bylo 89 celych 14 dni pred tim me rameno nebolelo , kdyz sem se dostal na navyseni mel sem sily az az a vytahnul sem 95 Kg new maximum cilil sem se dobre a nic mi nebylo .. dalsi den v posilce sem mel jet normalni silovy trenink , ale bolelo me rameno hlavne ve chvili kdy zvedam tyc z vydlic .. minule sem se bolesti zbavil tak ze sem asi tyden jel silovku a vynechal specialni trenink a za tyden to bylo zase v pohode .. ted sem 3 dny v bolesti a je to zase lepsi a lepsi .. Poradte pls jak bolesti zabranit , jestli je naka prevence masti apod. diky moc...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mik.cz

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj.. to je normalni ale byt tebou tak se tem maxkam vyhybam jak cert krizi.. ja mam uplne to stejny.. je to pretizeni sval uponu a neni to prdel muze te to treba jen bolet ale treba taky casem muzes byt na 2 -3 mesice v prd.. jako ja.. uz se mi to stalo 3x a nedelam uz min jak 4 opacka a zatim je to dobry..
jestli te to boli porad tak prestan cvicit a jdi k ortopedovi a chtej rahabku + UZ + laser to urco pomuze a regenerace bude mnohem rychlejsi nez kdyz si to budes lecit doma masti..
strong

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 11:41 am    Předmět: Re: Bolest ramene Odpovědět s citátem

Kwido napsal:
Mam obcasne problemy s ramenem .. Kdyz jedu silovy trenink delsi dobu tak je to v pohode , kazdou sobotu jedu specialni trenink na benchi , kde posledni serie je me maximum .. Kazdych 14 dni si zkousim na maximu navysit napr. me maximum bylo 89 celych 14 dni pred tim me rameno nebolelo , kdyz sem se dostal na navyseni mel sem sily az az a vytahnul sem 95 Kg new maximum cilil sem se dobre a nic mi nebylo .. dalsi den v posilce sem mel jet normalni silovy trenink , ale bolelo me rameno hlavne ve chvili kdy zvedam tyc z vydlic .. minule sem se bolesti zbavil tak ze sem asi tyden jel silovku a vynechal specialni trenink a za tyden to bylo zase v pohode .. ted sem 3 dny v bolesti a je to zase lepsi a lepsi .. Poradte pls jak bolesti zabranit , jestli je naka prevence masti apod. diky moc...
Divej maximalky jsou sice dobre na ego, ale pro klouby k hovnu. Radej jet vahu s kterou das ty 4opacka a zvysuj je na pet na sest na sedm a az potom si vyskousej max. Pred maxem se dukladne, ale dukladne rozcvic a prohybej kluby a upony......
Seva98

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 5:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejak me boli rameno jen na prave ruce, nevim jestli to mam z toho, ale jak jsem jel predpazovani tak pri pomale negativni fazi mi tam kruplo v tom ramenu, ten trening jsem jel minuly tyden v sobotu, ale rameno se ozvalo az vcera.

Je to silena bolest v kloubu pri stejnem pohybu jako pri predpazovani.

Kdyby nekdo vedel jak aspon utlumit bolest budu rad, kdyz to neprejde do zitrka tak si samozrejme zajdu k doktorovi.

Kdyztak se podivejte do logu je zas, ale pravda ze tam ramena byly 3x tydne. Tak asi je to tim.

https://www.zonetraininglog.com
Kwido

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Nejak me boli rameno jen na prave ruce, nevim jestli to mam z toho, ale jak jsem jel predpazovani tak pri pomale negativni fazi mi tam kruplo v tom ramenu, ten trening jsem jel minuly tyden v sobotu, ale rameno se ozvalo az vcera.

Je to silena bolest v kloubu pri stejnem pohybu jako pri predpazovani.

Kdyby nekdo vedel jak aspon utlumit bolest budu rad, kdyz to neprejde do zitrka tak si samozrejme zajdu k doktorovi.

Kdyztak se podivejte do logu je zas, ale pravda ze tam ramena byly 3x tydne. Tak asi je to tim.

Ja si to udelal na benchi a pri predpazovani me to taky bolelo .. mel sem to do tydne v pohode .. u cviku ktere te bolej si nasad mensi vahu vic opacek a dleej to nez te to prestane bolet + 2-3 dalsi treninky preci jenom je lepsi to nepokouset ...
Pernee

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gregory House bere tušim vykodin
rocky123456

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja to mam taky a je to na picu,.zajdu na poradnou masaz,je to takovy maly svalovy upon,ktery je pod.takzeporadnou masaz dukladnou a snad to bude dobry.

a proc mam 123456?je 6 dilu

WWW.pavelserak.estranky.cz
maria

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podobne, pri max bench sa mi podarilo pobabrať rameno, tiež dávam radšej rozumnú váhu, lebo chcem cvičiť , nie maródovať
mne to robilo problém pri cvičení pŕs, ale aj pri komplet ramenách
dlho som robila na prsia len tlaky na úzko a pullóver, že aspoň dačo
wertyz

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me boli levy rameno jen pri shybech na sirokej uchop,ale jen to levy, u zadnyho jinyho cviku to necitim a je to jen pri poslednich pritazich, mam s tim neco delat, nebo to nechat treba tyden ulezet?
peacer

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wertyz měl jsem ten stejný problém, prostě to nech chvilku odležet (stačí týden) nebude to nic vážného, jestli tě to během bežného života nebolí.Ale když děláš s úzkým úchopem tak je to vpohodě že ?
wertyz

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

peacer napsal:
wertyz měl jsem ten stejný problém, prostě to nech chvilku odležet (stačí týden) nebude to nic vážného, jestli tě to během bežného života nebolí.Ale když děláš s úzkým úchopem tak je to vpohodě že ?

s uzkym nedelam, resp. nedelal jsem nikdy, tak nevim, ale zkusim to zejtra :) tebe to po tydnu necviceni preslo?
peacer

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po tydnu necvičení širokých shybů a stahování kladky na záda. Tyhle 2 cviky jsem vynechal, ale jinak jsem všechno dělal..
wertyz

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok diky zkusim, doufam, ze to pomuze :)
Foresten

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar, kdyby se nekdo tohoto dotazu vsimnul a mel by k tomu co rict tak budu rad :). Zacalo me bolet jakoby vzadu pod ramenem nad podpazi, boli to pri tom, kdyz jedu mrtvy tah a nebo upazovani v preklonu. Nevim zda bych mel civict dal a poradne to rozcvicovat + inzenzivnejsi cviceni na rotatory, ci to nechat v klidu kdy to neboli.

Rychle na stránku:

Přejdi na: