X-Man trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - X-Man trénink  Úvodní stránka -> Trénink -> X-Man trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luegner

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 11:16 pm    Předmět: X-Man trénink Odpovědět s citátem

Náhodou jsem si po čase opět jednou koupil papírový "Svět kulturistiky". Což po této zkušenosti mimochodem zase dlouho neudělám. Krom zpoždění aktuálních informací pochopitelných u papírového vydání, je obsah nic nepřinášející. Nic co by nebylo již dříve uvedeno, nebo nebylo dohledatelné na netu. Nicméně přesto jsem si v tomto čísle 7-8/ 2012 na straně 84 našel jeden příspěvek, který mne zaujal a přiměl o něm přemýšlet a podnítil mne k hledání dalších informací o tomto druhu tréninku. Nicméně jsem došel k závěru, že to nebude trénink, který skutečně funguje, ani že Toney Freeman je král cvičebních převratů. Jak se zde tvrdí.
V podstatě nikde a nikdo ani nepíše natož pak točí videa s tímto druhem tréninku. A to jsem opravdu hledal po celém světě ;-) Jediné co jsem po opravdu usilovném hledání našel je společný trénink JORGE LION AND TONEY FREEMAN 26-4-2012

Pokud by ovšem měl někdo zkušenosti a jiné poznatky rád se s nimi seznámím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: