MUSCLEMEDS a zkušenosti

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MUSCLEMEDS a zkušenosti  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> MUSCLEMEDS a zkušenosti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DaBr

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 9:06 am    Předmět: MUSCLEMEDS a zkušenosti Odpovědět s citátem

Zdravím má tady někdo nějaké zkušenosti nebo ohlasy na značku MuscleMeds?

Zajímá mě především ten jejich hovězí protein Carnivor a ty jejich AMINA :)

Díky :P
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Carnivor - dost dobrá stravitelnost, žádné nadýmání, dobrá chuť, žádný zápach z proteinovky druhý den - Což mě přivedlo k myšlence že to asi tak super nebude a že to bude nejspíš beztak samý kolagen, ze stejného důvodu - strach že to je nekvalitní šunt vůči syrovátce, jsem si ho už nekoupil a nekoupím.

Nepíšou tam pořádně obsah aminokyselin, BCAA ani glutaminu, jen na obale machrují na steak... ale nic se tam pořádně vyčíst nedá.

Je tam přidaný monohydrát myslím.
DaBr

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha :// Tak asi zvolim klasiku OPTIMUM 100% WHEY GOLD :)
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslel jsem : Jooo to bude super, hovězí je nejlepší na růst, k tomu ušetřím za kreatin a bude to pecka. Ve výsledku není skoro nic lepší než syrovátka, takže bych vzal asi nějaký WPC/WPI nebo Hydrolyzát, cenově vychází nejlépe asi WPC. A když budeš mít občas prachy navíc tak si koupit hovězí zadní nebo falešnou svíčkovou a udělat si domácí steaček
Hovězí maso je pořád hovězí maso, kdyby tamto bylo opravdu z kvalitního masa s dobrým obsahem AMK tak to je potřeba třeba 10kg masa na 1500g bílkovin (flora.cz e-kalkulačka) + nějaká výrobní technologie... takže by stálo kilo proteinu třeba litra minimálně - což tak není. Rozhodni si sám, já se už poučil. Ale říkám stravitelnost parádní...klidně 3x denně ten protein a pohoda to byla, takže pro lidi co mají problém třeba s laktozou by to mohlo být OK. Ale nikoho dneska pár gramů mléčného cukru nezabije, a jestli jo tak to je simulant.

Nenech se ochcat jako já. Výrobky Musclemeds mají v názvu decanate a superlativy ale ty výrobky nebudou o moc lepší než běžně dostupné od jiných firem a o dost levnější.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Carnivor - dost dobrá stravitelnost, žádné nadýmání, dobrá chuť, žádný zápach z proteinovky druhý den - Což mě přivedlo k myšlence že to asi tak super nebude a že to bude nejspíš beztak samý kolagen, ze stejného důvodu - strach že to je nekvalitní šunt vůči syrovátce, jsem si ho už nekoupil a nekoupím.

Nepíšou tam pořádně obsah aminokyselin, BCAA ani glutaminu, jen na obale machrují na steak... ale nic se tam pořádně vyčíst nedá.

Je tam přidaný monohydrát myslím.

když tak říkaš že to je sám kolagen zkus si trochu pročít americke weby !!
a i tak máš to levnou kloubní vyživu proti našim výrobcum .
a další poznámka pokud že to asi bude nekvalitní šunt proti syrovátce ona asi taky není syrovátka jako syrovátka co ,
šunt jako šunt
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se kloubní výživy týče, ta stojí i u nás pár korun, takový Orling nebo Fórfitness to mají dost kvalitní za slušnou cenu. Americké weby čtu každý den, nepotřebuji číst reklamní weby o tomto proteinu,ty jsem četl než jsem si ho koupil, pokud by to bylo tak extra určitě by napsali spektrum a množství AMK aby se mohli pochlubit na obal, to mluví samo o sobě, a podle toho bych si mohl zkontrolovat zda to je nebo není kolagen. Třeba to teď píšou ale nemyslím si... Tak syrovátku je třeba si koupit kvalitní to je samozřejmé.

Rychle na stránku:

Přejdi na: