|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ivos11111
|
Zaslal: st červenec 25, 2012 12:17 pm Předmět: Posilovač zápěstí a prstů |
|
|
Ahoj ahoj ahoj, nazdar holky, kluci, ženský a chlapi. :D Mám prosbu, doporučili byste mi nějaký posilovač na prsty a zápěstí? Několik jsem jich našel na googlu (myslím kleště apod.), ale prostě se jaksi nedokážu rozhodnout, který by byl vhodný. Jde mi o tom, abych si nekoupil nějakej šmejd, který bude neefektivní. Díky za rady. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: st červenec 25, 2012 12:24 pm Předmět: |
|
|
znám víc lidí, kterým to "nefungovalo" než těch, kterým to "fungovalo", takže bych se na podobný zázraky vykašlal a úchop a předloktí cvičil "normálně"
= držení na hrazdě, držení velké činky (static hold), chůze s jednoručkama (farmer's walk), případně různý styly přehmatávání/ručkování... je toho spousta, v klasickým tréninku s činkama se ti předloktí zlepší "samo"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 12:36 pm Předmět: Re: Posilovač zápěstí a prstů |
|
|
| ivos11111 napsal: | | Ahoj ahoj ahoj, nazdar holky, kluci, ženský a chlapi. :D Mám prosbu, doporučili byste mi nějaký posilovač na prsty a zápěstí? |
Z toho si můžeš udělat zánět, já bych nic nekupoval a dělal radši cviky, co ti popsal blázen. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
Doporučuju powerball, nebo začít hrát na basskytaru :) _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: st červenec 25, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Orbb napsal: | | Doporučuju powerball, nebo začít hrát na basskytaru :) |
No pozor, kámoš si z basy uhnal zánět a několik tejdnů si musel utírat zadek druhou rukou, aby neměl zahnědlou sádru
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: st červenec 25, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
powerball (ale ten originální)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|