Posilovač zápěstí a prstů

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovač zápěstí a prstů  Úvodní stránka -> Trénink -> Posilovač zápěstí a prstů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ivos11111

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 12:17 pm    Předmět: Posilovač zápěstí a prstů Odpovědět s citátem

Ahoj ahoj ahoj, nazdar holky, kluci, ženský a chlapi. :D Mám prosbu, doporučili byste mi nějaký posilovač na prsty a zápěstí? Několik jsem jich našel na googlu (myslím kleště apod.), ale prostě se jaksi nedokážu rozhodnout, který by byl vhodný. Jde mi o tom, abych si nekoupil nějakej šmejd, který bude neefektivní. Díky za rady. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

znám víc lidí, kterým to "nefungovalo" než těch, kterým to "fungovalo", takže bych se na podobný zázraky vykašlal a úchop a předloktí cvičil "normálně"

= držení na hrazdě, držení velké činky (static hold), chůze s jednoručkama (farmer's walk), případně různý styly přehmatávání/ručkování... je toho spousta, v klasickým tréninku s činkama se ti předloktí zlepší "samo"
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 12:36 pm    Předmět: Re: Posilovač zápěstí a prstů Odpovědět s citátem

ivos11111 napsal:
Ahoj ahoj ahoj, nazdar holky, kluci, ženský a chlapi. :D Mám prosbu, doporučili byste mi nějaký posilovač na prsty a zápěstí?

Z toho si můžeš udělat zánět, já bych nic nekupoval a dělal radši cviky, co ti popsal blázen.
Orbb

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuju powerball, nebo začít hrát na basskytaru :)
Midnight

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Orbb napsal:
Doporučuju powerball, nebo začít hrát na basskytaru :)

No pozor, kámoš si z basy uhnal zánět a několik tejdnů si musel utírat zadek druhou rukou, aby neměl zahnědlou sádru
xxsml

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

powerball (ale ten originální)

Rychle na stránku:

Přejdi na: