|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Foresten

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 8:36 pm Předmět: Trenink po pauze. |
|
|
Necvicim necele tri tydny kvuli pretizenym slacham v rameni. Uz je to OK, ale davam jeste na radu doktora par dnu voraz a pak mam pry zacit "pomalu" zatezovat. Tak ted nevim jestli, prvni tyden podseknout vahy a jet trenink ktery jsem jel pred tim akorat podseknout vahy treba z MT 5x5x100 dat 5x5x60-70kg ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
co to je vubec za otazku, jasne ze podseknout vahy _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
Jasne. Takze najet na klasicky trenink, ktery jsem jel, podseknout vahy. Ja jen jestli nezacit uplne nejakym odlisnym lehkym trenink pro zacatecniky apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | | Jasne. Takze najet na klasicky trenink, ktery jsem jel, podseknout vahy. Ja jen jestli nezacit uplne nejakym odlisnym lehkym trenink pro zacatecniky apod. |
Po necelých 3 týdnech? Neee....to spíš kdyby si necvičil několik let. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
3 týdny jsou pohoda. Bohatě stačí když dáš prvních pár tréninků trochu lehčí váhy a potom už zase můžeš pokračovat, kde si skončil. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
Dobre. Diky za reakce ! Takze dejme tomu priklad mrtvy tah z 5x5x100kg na rekneme 5x5x70 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Tak mě lehké váhy nestačí , měsíc jsem měl pauzu od fitka v pondělí jsem měl první trénink a naložil jsem si jen lehce a vůbec to nepumplo takže jsem šel večer ještě jednou a všechno na plno , skoro stejné váhy jak minule , ale je to můj názor :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
| TheGhost napsal: | | Tak mě lehké váhy nestačí , měsíc jsem měl pauzu od fitka v pondělí jsem měl první trénink a naložil jsem si jen lehce a vůbec to nepumplo takže jsem šel večer ještě jednou a všechno na plno , skoro stejné váhy jak minule , ale je to můj názor :) |
Nazor? To jako ze kdyby se te nekdo zeptal, jak cvicit po pauze, tak bys mu poradil takovou kokotinu? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|