Předpříprava na Beara

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Předpříprava na Beara  Úvodní stránka -> Trénink -> Předpříprava na Beara
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gobione

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 1:04 pm    Předmět: Předpříprava na Beara Odpovědět s citátem

Po měsíční pauze, kdy jsem neměl přístup do posilovny a upřímně jsem byl líný cvičit s BW, jsem zpět doma a chci se do toho pustit. Chtěl bych jet beara, takze se na něj musím připravit!! Chtěl bych cvičit FB, ve kterém bych měl 2 cviky na partii asi takto:

Dřepy: 5-6x5-10 ( ze začátku spíše více opakování, po 2 týdnech více silově)
Legpress: 3x10 (abych to znova dostal ten pohyb do nohou před bearem)
Zakopávání:4x12
MT:5x5-10 viz dřep
Přítahy v předklonu: 4x10-12 ( nikdy jsem tento cvik nejel, a proto tolik opakování, po 2 týdnech bych to snad už mohl mít trošku v ruce a začít více silově)
Benchpress: 5x10,8,6,4
Pullover: 4x10-12 viz přítahy v předklonu
bradla:3x6-10
biceps:3x6-10
Tlaky ramen:4x10,8,6,6
Předpažování:4x10-12
břicho

Takhle bych to chtěl jet měsíc, ze začátku víc lehce potom už naplno. Ve volné dny běh nebo nějaký sport (basket, tenis, volleyball...)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Předpažování byhc určitě vyměnil na upažování v předklonu,ramena ti poděkujou. Jinak místo těch přítahův předklonu byhc dal spíš shyby,nebo kladky,střed zad procvičíš dost u mrtvoly a legpress bych vyřadil,když si dáš pořádný poctivý dřepy bude to uplně stačit a celkově uber na sériích,na velký partie 3 na malý klidně dvě,protože je to dost cviků.
Gobione

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK...je pravda, že ten legpress se mi zda zbytečný celoudobu, ale ty přítahy tam mám, abych se ten cvik naučil před tím, než začnu beara. Upažování teda zařadím, idkyž s tím nemám moc velký zkušenosti, serie uberu, DÍK!!!

Rychle na stránku:

Přejdi na: