|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vas uchop pri mrtvole ? |
| Nadhmat podhmat, prsty klasicky |
|
67% |
[ 33 ] |
| obouruc (hakovy) |
|
20% |
[ 10 ] |
| jiny (napis jaky) |
|
12% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 49 |
|
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 6:05 pm Předmět: uchop |
|
|
Ahoj,
zajima me jaky pouzivate uchop pri mrtvem tahu, a to ne jen pouze rozdeleni na hakovy/mixed ale i presne rozlozeni prstu.
Ja zatim pouzivam tento, jedna ruka nadhmat, druha podhmat, a osvedcil se mi ze vseho nejlip, jsem ted schopny udrzet v rukou v podstate jakoukoliv vahu, protoze to nedrzim celou dlani ale v podstate jen tlacim palcem na ukazovak a prostrednik, coz je (aspon pro me) uplne nejlepsi.
A co vy ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Emtik

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 6:16 pm Předmět: |
|
|
zamkovej..leva podhmat prava nadhmat , palec okolo tyce - dotyka ukazovacku jakoby _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Jayson
|
Zaslal: st listopad 17, 2010 6:18 pm Předmět: |
|
|
Nemůže to způsobit disbalanci?
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 6:19 pm Předmět: |
|
|
jsem na tom stejně jak emtik, v kombinaci s magnesiem udržím víc než zvládnu odjet na MT:o) _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Jayson napsal: | | Nemůže to způsobit disbalanci? |
Abych se přesně tomuhle vyvaroval, tak střídám ruce _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Emtik napsal: | | zamkovej..leva podhmat prava nadhmat , palec okolo tyce - dotyka ukazovacku jakoby |
přesně takhle to cvičím, a myslím že lepší způsob není..s magnzkem jsem takhle udržel každou činku......
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 6:22 pm Předmět: |
|
|
já jako jeden z mála lidí, aspoň co vidím v posilovně, používám běžnej obouruč (jako při přítazích) a palec naproti...
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 6:58 pm Předmět: |
|
|
nadhmat s palcem pod, popripade vzperacsky zamek
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: st listopad 17, 2010 7:10 pm Předmět: |
|
|
Dlouho jsem používal střídavý, ale mám pocit, že se při něm nějak kroutím, takž poslední dobou nadhmat. Dokud to jde, tak bezpalcově. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 11:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
anton102

|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 11:53 am Předmět: |
|
|
Používám klasický nadhmat bez zámku a činku pouštím hodně do prstů, pouze u maximálek střídavý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 4:22 pm Předmět: |
|
|
Bohuzel jsem si zvykl na stidavy uchop (leva nadhmat prava podhmat) a casto nedrzim cinku pevne v dlanich ale jakoby v prstech, ktere nejsou uplne sevrene. Nevim, jestli se mne to jen zda, ale lepe tak u toho citim latissimus _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri733
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 9:54 pm Předmět: |
|
|
Já jezdím nadhmat a lehčí váhy - jsem po operaci kolene.
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 9:59 pm Předmět: |
|
|
obycajny klasicky nadhmat s magnezkom
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|