Kdy brát proteiny a grainer , cvičící plán

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kdy brát proteiny a grainer  , cvičící plán  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Kdy brát proteiny a grainer , cvičící plán
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavel-SekY

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 8:37 pm    Předmět: Kdy brát proteiny a grainer , cvičící plán Odpovědět s citátem

Zdravím jsem tady nový..

Cvičím doma asi 3 měsíce
3-5 týdně
Koupil jsem si z bazaru novou věž cena 1600kč ještě mám doma 5kg činku a pak 14kg činku lavici po domácku tyč mezi futra , natahovací pružiny a ještě na břicho z tesca za 250kč D
něco se s tím odcvičit dá..
Moje otázka
koupil jsem si 100% whey pure star 1kg
a Actions Whey Grainer 1KG
a chtěl jsem se zeptat ..
který kdy brát a jak často jestli stačí jen když jdu cvičit a nebo každý den
a jestli musím mít upravený jídelníček ..

Potřebuji přibrat hlavně vážím pouhých 64kg měřím 180 a je mi 19 let

a stačí prozatím cvičit doma a nebo by byla lepší nějaká posilovna

moc se v posilování nevyznám čtu si nějaké články , fora .. sem tam zkusím nějaký plán na cvičení ale někdy mi připadá že je pro ženu protože není po tréningu žádná únava ..
potřeboval bych s tím začátkem trošku pomoct..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si to este neotevrel, tak to prodej a za ty prachy vem par hodin v posilce s trenerem na zakladni techniky.
Pavel-SekY

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Pokud si to este neotevrel, tak to prodej a za ty prachy vem par hodin v posilce s trenerem na zakladni techniky.

Právě že už to mám otevřené nemám to brát a radši chodit do posilky ? slyšel jsem že se po tom dá i dost přibrat což já potřebuji
Luster

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 8:55 pm    Předmět: Re: Kdy brát proteiny a grainer , cvičící plán Odpovědět s citátem

Pavel-SekY napsal:
sem tam zkusím nějaký plán na cvičení ale někdy mi připadá že je pro ženu protože není po tréningu žádná únava ..
jestli to nebude spis tou tvoji 5kg a 14kg cinkou a neco z tesca na bricho za 250kc.. to snad ani radsi nechci vedet co je

judson ma pravdu, pro tebe bude nejlepsim krokem investovat do trenera
Pavel-SekY

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 8:57 pm    Předmět: Re: Kdy brát proteiny a grainer , cvičící plán Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Pavel-SekY napsal:
sem tam zkusím nějaký plán na cvičení ale někdy mi připadá že je pro ženu protože není po tréningu žádná únava ..
jestli to nebude spis tou tvoji 5kg a 14kg cinkou a neco z tesca na bricho za 250kc.. to snad ani radsi nechci vedet co je

judson ma pravdu, pro tebe bude nejlepsim krokem investovat do trenera

to si koupila moje máma ale použila to jednou a pak to bylo na skříni jak to tu čtu tak bude asi fakt lepší si koupit tu permmici a pořádně makat než doma s tím co mám
papaya

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty se v posilování moc nevyznáš, ve stravě taky ne, nevíš jak máš upravit jídelníček, nevíš kdy se mají brát jaké suplementy, ale i přes to už sis stihl dva koupit? Borec
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
Ty se v posilování moc nevyznáš, ve stravě taky ne, nevíš jak máš upravit jídelníček, nevíš kdy se mají brát jaké suplementy, ale i přes to už sis stihl dva koupit? Borec

Ale notak, vzij se do zacatecnika, co chce honem rychle nabrat svaly. Vetsina z nas jsem si ten protein nebo gainer taky koupili, aniz bychom poradne vedeli, k cemu presne jsou a aniz bychom meli poradne zmaknuty jidelnicek a ted jsem tu akorat strasne chytri :) (to rozhodne nic proti tobe).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kdy brát proteiny a grainer  , cvičící plán
Rychle na stránku:

Přejdi na: