|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavel-SekY
|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:37 pm Předmět: Kdy brát proteiny a grainer , cvičící plán |
|
|
Zdravím jsem tady nový..
Cvičím doma asi 3 měsíce
3-5 týdně
Koupil jsem si z bazaru novou věž cena 1600kč ještě mám doma 5kg činku a pak 14kg činku lavici po domácku tyč mezi futra , natahovací pružiny a ještě na břicho z tesca za 250kč D
něco se s tím odcvičit dá..
Moje otázka
koupil jsem si 100% whey pure star 1kg
a Actions Whey Grainer 1KG
a chtěl jsem se zeptat ..
který kdy brát a jak často jestli stačí jen když jdu cvičit a nebo každý den
a jestli musím mít upravený jídelníček ..
Potřebuji přibrat hlavně vážím pouhých 64kg měřím 180 a je mi 19 let
a stačí prozatím cvičit doma a nebo by byla lepší nějaká posilovna
moc se v posilování nevyznám čtu si nějaké články , fora .. sem tam zkusím nějaký plán na cvičení ale někdy mi připadá že je pro ženu protože není po tréningu žádná únava ..
potřeboval bych s tím začátkem trošku pomoct..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
Pokud si to este neotevrel, tak to prodej a za ty prachy vem par hodin v posilce s trenerem na zakladni techniky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavel-SekY
|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Pokud si to este neotevrel, tak to prodej a za ty prachy vem par hodin v posilce s trenerem na zakladni techniky. |
Právě že už to mám otevřené nemám to brát a radši chodit do posilky ? slyšel jsem že se po tom dá i dost přibrat což já potřebuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavel-SekY
|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:57 pm Předmět: Re: Kdy brát proteiny a grainer , cvičící plán |
|
|
| Luster napsal: | | Pavel-SekY napsal: | | sem tam zkusím nějaký plán na cvičení ale někdy mi připadá že je pro ženu protože není po tréningu žádná únava .. | jestli to nebude spis tou tvoji 5kg a 14kg cinkou a neco z tesca na bricho za 250kc.. to snad ani radsi nechci vedet co je
judson ma pravdu, pro tebe bude nejlepsim krokem investovat do trenera |
to si koupila moje máma ale použila to jednou a pak to bylo na skříni jak to tu čtu tak bude asi fakt lepší si koupit tu permmici a pořádně makat než doma s tím co mám
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 02, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | Ty se v posilování moc nevyznáš, ve stravě taky ne, nevíš jak máš upravit jídelníček, nevíš kdy se mají brát jaké suplementy, ale i přes to už sis stihl dva koupit? Borec |
Ale notak, vzij se do zacatecnika, co chce honem rychle nabrat svaly. Vetsina z nas jsem si ten protein nebo gainer taky koupili, aniz bychom poradne vedeli, k cemu presne jsou a aniz bychom meli poradne zmaknuty jidelnicek a ted jsem tu akorat strasne chytri :) (to rozhodne nic proti tobe). _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|