Zhodnocení tréninku A,B

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zhodnocení tréninku A,B  Úvodní stránka -> Trénink -> Zhodnocení tréninku A,B
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martinhu

PříspěvekZaslal: po září 03, 2012 7:33 pm    Předmět: Zhodnocení tréninku A,B Odpovědět s citátem

Dobrý den, cvičím už asi rok. Zajímalo by mě zda je správné a efektivní cvičit takto zvolené partie- jde mi spíše o vyrýsování. Nejde mi ani tolik o zvolené cviky, ale zda v jednom tréninku lze cvičit zárověň prsa se zády apodobne…...
moje váha je asi 82 kg a 172 cm.
A:
Prsa (tlaky s jednoručkami,rozpažování, bench...)
Záda (mrtvý tah, stahování kladky...)
Trapézy (pouze jeden cvik)
B:
Ramena (tlaky nad hlavu, předpažování…)
Biceps ( klasické cviky na biceps )
Triceps (stahování kladky, kliky na bradlech…)

Po:B
Ut: volno ( běh asi 20 min)
St:A
Čt:volno (běh asi 20 min)
Pá:B
So: volno (běh asi 20 min)
Ne:A

Předěm děkuji za vaše rady a odpovědi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mick994

PříspěvekZaslal: po září 03, 2012 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prsa a záda v tom není problém .. spíše ... chápu že běháš ... ale, kde máš nějaky cviky na nohy? ...
martinhu

PříspěvekZaslal: po září 03, 2012 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994 napsal:
Prsa a záda v tom není problém .. spíše ... chápu že běháš ... ale, kde máš nějaky cviky na nohy? ...

Máme v posilovně stroj stair master (šlapání schodů) to si dávám nakonci vždy 10 minut + si myslím že je zárověn ,,trochu,, cvičim s mrtvým tahem. Ale jinak je pravda že je necvičím, akorát občas kolo a ten běh. Bohužel mě cviky na nohy vůbec nebaví. Takže myslíš že zařadit ještě třeba dřepy ?
Už kolikrát jsem četl že není dobré cvičit 2 velké partie spolu tak mě právě zajímalo zda to není spíš na škodu .....
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po září 03, 2012 9:22 pm    Předmět: Re: Zhodnocení tréninku A,B Odpovědět s citátem

ten tvůj trénink stojí úplně za houby, jestli se to dá vůbec tréninkem nazvat. Rýsuje se stravou , ne silovým tréninkem.
martinhu

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 2:22 pm    Předmět: Re: Zhodnocení tréninku A,B Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
ten tvůj trénink stojí úplně za houby, jestli se to dá vůbec tréninkem nazvat. Rýsuje se stravou , ne silovým tréninkem.

Proč by se to nedalo nazvat podle tebe tréninkem ??
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 3:50 pm    Předmět: Re: Zhodnocení tréninku A,B Odpovědět s citátem

Proč by se to nedalo nazvat podle tebe tréninkem ??[/quote]

Necvičíš tam nohy, nemáš tam napsané série ani opakování, máš tam napsaný cvik 1, cvik 2, pak pár teček, z toho nikdo nepozná jestli dáváš 2 cviky nebo 5 cviků, prostě nic neříkající párovaní partií. A párovat můžeš různě a vždycky to může přinést výsledky. Být tebou, tak si po roce tréninku nic nesestavuje, vyhledám si trénink 3 x týdně celé tělo nebo vršek, spodek, celé tělo a nic nevymýšlím, pro tebe to bude jedině kontraproduktivní.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nechápu proč lidi narvou všechno do jednoho dne, jen aby si další den mohli dát: ramena + bicák a tricák.

Radši bych dal teda:
A) Prsa, biceps a triceps
B)Záda, ramena a trapézy
nebo
A)Prsa, triceps, ramena
B)Záda, biceps, trapézy

mezi prsa a ramena jsem vsunul tricák, aby si alespoň trochu delty odpočinuly a určitě bych cvičil i nohy.
martinhu

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Já nechápu proč lidi narvou všechno do jednoho dne, jen aby si další den mohli dát: ramena + bicák a tricák.

Radši bych dal teda:
A) Prsa, biceps a triceps
B)Záda, ramena a trapézy
nebo
A)Prsa, triceps, ramena
B)Záda, biceps, trapézy

mezi prsa a ramena jsem vsunul tricák, aby si alespoň trochu delty odpočinuly a určitě bych cvičil i nohy.

Já právě nechápu proč to většina lidí odsuzuje jet ramena biceps a triceps zároveň. Já bych právě řekl že mi to celkem vyhovuje. Ale skusím to prostřídat jak si napsal a uvidím zda to bude efektivnější .
MAST3R

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to neodsuzuji, jen mi přijde blbost narvat vše do jednoho dne, aby mi na ten druhý den zbylo to co tobě (ramena + ruce).
Ale pokud Ti nedělá problém odjet prsa a pak záda, tak proč ne. Já to tak taky momentálně mám, ale to jenom z toho důvodu, že druhý den mám nohy, ramena a biceps.
Jinak doufám, že nedáváš víc cviků na prsa než na záda, a že cvičíš zadní delty, alespoň pár sérek jednou týdně nebude na škodu.
Deflorátor

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já třeba ani cviky speciálně na ruce nedělam (až teda na kliky na bradlech) a trapéz si myslim taky nepotřebuje extra prostor. Ruku na srdce, nejsme (většinou) narostlý kulturisti ve striptérskejch tangačích, nebo co to nosej když se namatlaj tou čokoládou, tak bych se zaměřil hlavně na základní cviky. Věř, že ruce nikterak zaostávat nebudou :-)
martinhu

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Já to neodsuzuji, jen mi přijde blbost narvat vše do jednoho dne, aby mi na ten druhý den zbylo to co tobě (ramena + ruce).
Ale pokud Ti nedělá problém odjet prsa a pak záda, tak proč ne. Já to tak taky momentálně mám, ale to jenom z toho důvodu, že druhý den mám nohy, ramena a biceps.
Jinak doufám, že nedáváš víc cviků na prsa než na záda, a že cvičíš zadní delty, alespoň pár sérek jednou týdně nebude na škodu.

Pár dní za začátků jsem byl docela rozlámanej, ale tělo si na to v pohodě zvyklo že dávám prsa a záda zároveň. A k těm rukoum jak psal ,,Deflorátor,, máš pravdu ty ruce pokud člověk třeba fyzicky pracuje každý den, tak je zárověn procvičuje :-D. Horší je to s břichem... to ne a ne mít podle představ :-D
martinhu

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ještě když teda ted jezdíš tqky ty prsa se zády, odcvičíš si prvně třeba celý prsa a potom záda, nebo to střídáš (cvik na záda, poté na prsa) ?
Vittus

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

martinhu napsal:
A ještě když teda ted jezdíš tqky ty prsa se zády, odcvičíš si prvně třeba celý prsa a potom záda, nebo to střídáš (cvik na záda, poté na prsa) ?

Osobně jsem to střídal
Shyby, bench, neutrální shyby, Kliky na bradlech, přítahy Jč, Pullover - měl jsem tedy jen Hrudník a vršek zad

Rychle na stránku:

Přejdi na: