!!!OBJEMOVÝ TRAINING!!!(a vše s ním spojené)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - !!!OBJEMOVÝ TRAINING!!!(a vše s ním spojené)  Úvodní stránka -> Trénink -> !!!OBJEMOVÝ TRAINING!!!(a vše s ním spojené)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CharlesWood

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 8:51 pm    Předmět: !!!OBJEMOVÝ TRAINING!!!(a vše s ním spojené) Odpovědět s citátem

Zdravim Vás,
Hledám otázku na kterou nemůžu najít odpověď..otázka tedy zní..Je lepší v objemovém tréninku procvičit každou svalovou partii 1x nebo 2x týdně? a kolik cviků na každou svalovou partii je nejlepší v tréninku cvičit? 3 či více?
Můj nynější trénink je:

PO: Prsa, Biceps, Břicho
ÚT: Záda, Triceps

ČT: Ramena, Trapézy, Předloktí
PÁ: Kvadricepsy, Lýtka, Břicho

- sýstém 2+1 středa a víkend volno.
- na každou svalovou partii používám tak 3-4 cviky
a co říkáte na tento trénink, který mě jen tak napadl ve kterém by se to procvičilo 2x týdně?

PO: Prsa, Biceps, Břicho
ÚT: Nohy, Záda, Triceps
ST: Ramena, Trapézy, Předloktí
ČT: Prsa, Biceps, Břicho
PÁ: Nohy, Záda, Triceps

Jaký je Váš osobní názor na tyto dva tréninky? Jaký si myslíte, že je efektivnější pro budování svalové hmoty?

[/b]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wass

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud chceš jet 2+1+2+2, tak na to je ideální freimenův těžkolehký split. Jinak co sem tak viděl, tak se rozhodně doporučuje projet partii 2x týdně, ale stejně jako tu kdysi radil někdo mně, je lepší se řídit již podle sestaveného tréninku, kde je ověřeno, že funguje, než si skládat nějaký svoje vlastní... a pokud už jedu podle nějakého tréninku, tak ho pokud možno nijak neupravovat, sám sem to poznal, změnil sem pár cviků a sérií/opakování a ten trénink fungoval dost blbě. Ten tvůj druhej trénink je podle mne totálně nanic, cvičit 5 dní bez volnýho dne je většinou blbost, přijde mi, že si to tam jen naházel, jak se ti to hodilo :) tudy cesta nevede, nehledě na to, že tohle není tréninkový rozpis, musel bys napsat konkrétní cviky a série+opakování, jinak se s tim nedá pracovat. Takže doporučuju ten freimenův trénink :)

To je asi vše, co k tomu můžu říct, ale já posiluju jen půl roku, takže ti možná poradí spíš zkušenější.
Vidlák

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 9:09 pm    Předmět: Re: !!!OBJEMOVÝ TRAINING!!!(a vše s ním spojené) Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
Hledám otázku na kterou nemůžu najít odpověď

Úplný Felix Holzmann
Na zbytek je škoda odpovídat.
Foresten

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Push/Pull
Vrsek/Spodek
Trup+ramena/Nohy+paze

Zalezi na tom jak casto chces cvicit.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 6:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wass napsal:
pokud chceš jet 2+1+2+2, tak na to je ideální freimenův těžkolehký split.

...

je lepší se řídit již podle sestaveného tréninku, kde je ověřeno, že funguje, než si skládat nějaký svoje vlastní... a pokud už jedu podle nějakého tréninku, tak ho pokud možno nijak neupravovat

To je asi vše, co k tomu můžu říct....

CharlesWood

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to Wass: hele já jsem na ten trenink taky uz koukal..je to procviceni 2x tydne kazde svalove partie..ja jedu ted ten trenink 1) ten na tech 5 dni ne...jen jsem ho sesmolil co na to reknete..jeden kulturista z fitka jede 3x týdně vždy PO, ST a PÁ a procvičí 1x týdně svalovou partii..říkal jsem mu a nejni to málo a on že nejdůležitější je dát svalům impulz k růstu a pak už se o to musíš postarat sám, nejdůležitější je pak strava a regenerace...a věřte mi že má objem jak hovado...ramena cvičí jenom někdy, říkal, že cvičit ramena je zbytečné protože se zapojují při všom což je pravda a trapézy necvičí a na předloktí se mám vysrat...říkal, že dává na každou svalovou partii 3cviky po 3 sériích a 6-8 opakování s těžšími vahami...a jeho trénink je:
PO: Biceps, Prsa
ST: Nohy
PÁ: Triceps, Záda
+ po každém tréninku si dá 3 série na břicho po 20ti opakováních
něco na tom bude......

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - !!!OBJEMOVÝ TRAINING!!!(a vše s ním spojené)
Rychle na stránku:

Přejdi na: