Pooperační trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pooperační trénink  Úvodní stránka -> Trénink -> Pooperační trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Soukromnik

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 9:57 am    Předmět: Pooperační trénink Odpovědět s citátem

Zdravím chlapy,

jsem už třetí měsíc po operaci odstranění předního kříženého vazu a odstranění zadního meniskusu (levé koleno). Máte s tímto někdo osobní zkušenost jak postupně nohu zatěžovat? Quadriceps je stále viditelně menší než původně. Zvládám už běhání, dřepy s vlastní vahou, výpady s vlastní vahou. Chci pomalu přidat zátěž jedná se mi o to jak rychle a jak moc :-) ? Je vůbec bez ACL možné dostat se na původní hodnoty například v dřepu jako před operací? Nyní jsem zařadil plyometrický trénink. Rehabilitace mi byla už ukončena. Ohyb v koleni byl posledně 135-140 před 3 týdny.

PS: Byl jsem sfaulován soupeřem při fotbale :-) s tím už končím a chtěl bych se věnovat crossfitu zda to bude vůbec možné. Jaký máte názor na život bez ACL? Ortoped mi řekl, že se bez toho dá žít jestliže nejsem profesionální sportovec. To sice nejsem ale jsem zvyklí denně sportovat.

Byl bych rád za jakoukoliv zkušenost. Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
secret78

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ho tiež nemám a drepujem viacj jak predtým, aj športujem bežne. Takže sa to dá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: