Pokud jsem to dobře pochopil tak máš vel. činku do 65kg,tak můžeš cvičit MT s napnutýma nohama pomalé tempo cvičení a hamstringy i vzpřimovače dostanou zabrat, k tomu přidej s v.č. přítahy k bradě ve stoje na trapézy.
Zdravím,
chtěl bych se zeptat čím plně nahradit mrtvý tah. Před pár týdny jsem se přestěhoval do Paříže a zde jsou posilovny ujetý na stroje. Špatně se zde hledá posilka cenově a vzdálenostně dostupná. Našel jsem jednu, kde jsou aspoň jednoručky, multipressy a znova plno strojů, a která mě finančně nezruinuje.
Na youtubu jsem viděl dělat mrtvé tahy na multipressu, je tenhle způsob náhrady přijatelný?
Rád bych tu rozjel silovou přípravu (mého oblíbeného Ivanova), ale bojím se, že s dřepy, bench pressem a mrtvými tahy na multipressu to nebude mít takovej účinek, jako když jsem to doma cvičil na volných vahách.
obavam se, ze ani pro zdravi ty stroje nebudou dobry chodit cvicit do posilovny vyhradne v multipressu bych nechodil, ani kdyby me za to platili.. to bych si spis postavil trenink na tech jednoruckach a treba pridal cviky s vlastni vahou
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru