Benchpress vs. jč tlaky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Benchpress vs. jč tlaky  Úvodní stránka -> Trénink -> Benchpress vs. jč tlaky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Royi

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 10:02 pm    Předmět: Benchpress vs. jč tlaky Odpovědět s citátem

Ahoj, mám takovej zvláštní dotaz, cvičím třetím rokem a za tu dobu mi zaostává docela výrazně hrudník. Dávám to na vinu tomu, že mi prostě nesedí benchpress, snažim se už dlouho vychytat techniku tak abych procvičil prsa, ale prostě se to nedaří. Nedávno jsem navíc četl článek, že vysocí lidé mají právě s benchem problém protože mají dlouhé končetiny a víc práce odvedou ruce. Jelikož mám necelé 2 metry tak to bude asi můj problém. Chcu se tedy zeptat jestli je možný vybudovat hrudník víceméně pomocí tlaků s JČ, při kterých výrazně cítim prsa, a skoro vynechat bench?! Moc díky za odpovědi a názory :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 10:16 pm    Předmět: Re: Benchpress vs. jč tlaky Odpovědět s citátem

Určitě, tlaky JČ ti plnohodnotně nahradí benchpress.
John Chipsa

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench jsem nejel cca 2-3roky? Jel jsem jenom tlaky a to hlavně kvůli ramenu. Na benči teď začínám pač rameno už je ok. Tlaky jsou OK...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: