|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne září 02, 2012 5:41 pm Předmět: Smrt při benchpressu |
|
|
http://www.navratdoreality.cz/index.php?p=view&id=14505
Fuj, z toho mrazí..nechápu, že si naložil o 25 kilo víc, než bylo jeho maxko..
Igor Golushkin (34 let) zemřel při silovém trojboji 25.srpna 2012.
Zemřel na následky zranění srdce, bránice, zlomených žeber a roztrhlé břišní dutiny. Za jak dlouho zemřel zdroje neuvádí.
Igor Golushkin soutěžil v hmotnostní kategorii do 90 kg a byla to jeho první soutěž. Jeho maximální bench press během tréninku byl 160 kg, v soutěži se snažil zvednout 185 kg. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne září 02, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
když je někdo idiot a používá bezpalcovej úchop...
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
Zaslal: ne září 02, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
Když ho jistila banda kriplů.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: ne září 02, 2012 6:04 pm Předmět: |
|
|
ti co ho jistijou tam snad jsou od toho aby to trochu nadlechcili kdyz to navytahne, ne aby chytali 200kg letici cinku... Na to za prvy nemaji sanci dost rychle zareagovat a zadruhy by to stejne nezastavili.
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: ne září 02, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
Ti, co tam stoji, sou tam od toho, aby to chytli. Pokud stoji kdesi v hajzlu, tak je kokot. Stat se muze kdykoliv cokoliv a ti lidi kolem si to musi uvedomovat. Chytit akovou cinku neni prdel, ale mohli ju aspon zbrzdit a nasledky nemusely byt zadny. Ten koren bliz ke kamere je tam uplne zbytecnej..
Cinka muze vypadnout i s palcem, pokud se "povede". Kazdopadne je to rozhodne jistejsi, nez bez palce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne září 02, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
Jak můžou dát napít člověku s vnitřními zraněními???
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: ne září 02, 2012 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | | Jak můžou dát napít člověku s vnitřními zraněními??? |
Tak vnitřní zranění nepoznáš na první pohled, byli v šoku, ale tak mohlo je napadnout, že ta činka udělá nemalé škody.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne září 02, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | Tsunami napsal: | | Jak můžou dát napít člověku s vnitřními zraněními??? |
Tak vnitřní zranění nepoznáš na první pohled, byli v šoku, ale tak mohlo je napadnout, že ta činka udělá nemalé škody. |
Tak jasný, že nepoznáš - ale myslím, že když někomu spadne taková činka na hrudník, že to není ok a že by mohl být zraněn se dá docela očekávat.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
To je takový problém udělat zarážky, aby neomezovaly při zdvihu, ale zabránily rozdrcení závodníka? Pak by se nemusely řešit druhotný píč**, jestli padající činka jde zachytit podavači, nebo jestli může pít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | když je někdo idiot a používá bezpalcovej úchop... |
Já tam palce vidím, nechápu co se stalo. Spíš mě udivuje ten kokot blíže ke kameře co tam stojí jako kdyby čekal ve frontě na banány. Ten druhý taky zareagoval pozdě. tak na co tam doprdele stojí, když nedávají bacha? Kreténi.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Já tam palce vidím |
na tom videu neni poradne videt jestli tam mel palec, ale vsimni si jak se ta cinka "vysunula" dopredu, aniz by nejak otocil zapestim. To by podle me s palcem nebylo fyzikalne mozny...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Gohan napsal: | | Já tam palce vidím |
na tom videu neni poradne videt jestli tam mel palec, ale vsimni si jak se ta cinka "vysunula" dopredu, aniz by nejak otocil zapestim. To by podle me s palcem nebylo fyzikalne mozny... |
http://i.imgur.com/LzuUx.jpg
Tady podle mě je jasně vidět že má palec přes činku normálně.
Při tom zpomaleném záběru je vidět, že předtím než ta činka spadla tak se mu zápestí naklonilo směrem k nohám a prostě mu to ty palce ohlo a činka vypadla.
http://i.imgur.com/PNKFZ.jpg
Tady jsou v tom koužku jeho prsty po tom co se mu zápěstí ohlo a ony odpružily z nakloněné pozice, dal jsem tam i křivku jak to podlě mě vypadalo za těmi kotouči a vzhledem k pozici prstů a zápěstí to rozhodně podle mě vypadá že se mu zápěstí ohlo. Prostě si naložil moc a neudržel to rovně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
http://i.imgur.com/ZRdNT.jpg
tady se mi povedl screen v ten okamžik kdy se mu to zápěstí podlomilo, jsem si celkem jistý, že používal palec pro úchop, ale prostě se mu podlomilo zápěstí. Z toho zpomaleného záběru to jde celkem poznat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|