Typy a prevence zranění silových sportovců

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Typy a prevence zranění silových sportovců  Úvodní stránka -> Trénink -> Typy a prevence zranění silových sportovců
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tsunami

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 9:34 pm    Předmět: Typy a prevence zranění silových sportovců Odpovědět s citátem

Milí sportovci!

Mám na Vás prosbu. Účastním se jako fyzioterapeut studentského výzkumného projektu ve spolupráci s IKEMem (Institut klinické a experimentální medicíny) výstupem na odborné konferenci 22. 11. 2012. Projekt se bude týkat typů a prevence zranění v silovém trojboji. Ráda bych tento problém osvětlila zdravotnickým odborníkům a spolupracovala s nimi. Protože moje dosavadní zkušenosti s povědomím fyzioterapeutů a dalších zdravotníků o trojboji nejsou zrovna pozitivní. Je to stále velmi KONTROVERZNÍ téma.
Takže pokud bych Vás mohla poprosit, zda byste se mi vyjádřili, jaká jste měli zranění za svojí sportovní kariéru, při čem se zranění přihodilo a případná léčba, zkušenosti atd. Můžete mi napsat zprávu, či to zde zveřejnit, aby ostatní sportovci věděli, co se může přihodit a čemu se případně vyhnout. Samozřejmě pak výsledky své práce zveřejním.

S pozdravem a vřelým díkem Petra Švadlenková
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drlift_

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2012 5:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych pomohl, ale s vetsinou urazu jsem se neobtezoval jit k doktorovi, prestoze jsem je lecil treba pul roku, takze si nejsem jistej, jestli by to k necemu bylo. Pokud bude i presto zajem tak PM.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Typy a prevence zranění silových sportovců
Rychle na stránku:

Přejdi na: