Předtréninkový suplement?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Předtréninkový suplement?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Předtréninkový suplement?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
caspic

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 6:34 pm    Předmět: Předtréninkový suplement? Odpovědět s citátem

Můžu poprosit radu ohledně "nakopávače"? Rady, zkušenosti a doporučení? Děkuju :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mast0d0nt

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

žádný, zbytečně vyhozený prachy, jsi mladej, tak těž z toho...
caspic

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mast0d0nt napsal:
žádný, zbytečně vyhozený prachy, jsi mladej, tak těž z toho...

Myslíš, že je to zbytečnost?
Aesthetics

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar, doporučuji na foru: OSTATNE (nitrix, HMB...)
Najdeš zde přesně co hledáš třeba i v posledních 10 stránkách.
Sám uvažuji do budoucna o koupi a zatím jsem jednoznačně na Assault, ale uvidím co se během 3měsíců změní, třeba ani na to nedojde. Nepokládám to za top důležitosti, to raději koupim jídlo nebo gainer/protein/vit./min. Chci do 3měs. začít s korte tak uvidíme.
Pokud cvičíš krátce tak bych se na to úplně vykašlal, jsou efektivnější věci pro začátky.
caspic

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aesthetics napsal:
Zdar, doporučuji na foru: OSTATNE (nitrix, HMB...)
Najdeš zde přesně co hledáš třeba i v posledních 10 stránkách.
Sám uvažuji do budoucna o koupi a zatím jsem jednoznačně na Assault, ale uvidím co se během 3měsíců změní, třeba ani na to nedojde. Nepokládám to za top důležitosti, to raději koupim jídlo nebo gainer/protein/vit./min. Chci do 3měs. začít s korte tak uvidíme.
Pokud cvičíš krátce tak bych se na to úplně vykašlal, jsou efektivnější věci pro začátky.

napriklad jake? :-) potrebuju neco, co me povzbudi kdyz jsem unaveny atd.
Marki

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2013 8:22 am    Předmět: Re: Předtréninkový suplement? Odpovědět s citátem

caspic napsal:
Můžu poprosit radu ohledně "nakopávače"? Rady, zkušenosti a doporučení? Děkuju :)

Zkoušela jsem kofeinový ampule od Dr. Fořta, klasika- plný kofeinu a podobných věcí, ale jediný co jsem z toho měla byl příšernej stav zrychlenýho tepu, myslela jsem, že mi vylítne srdce z těla, na síle se to ani neprojevilo jako na mžitkách před očima a infarktovým stavem. Měl to i manžel-90kg chlap, myslel, že ho klepne. takže opatrně s tím, rada za mně... dej si radši presso s cukrem!
Bara

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2013 8:27 am    Předmět: Re: Předtréninkový suplement? Odpovědět s citátem

Marki napsal:
caspic napsal:

Zkoušela jsem kofeinový ampule od Dr. Fořta, klasika- plný kofeinu a podobných věcí, ale jediný co jsem z toho měla byl příšernej stav zrychlenýho tepu, myslela jsem, že mi vylítne srdce z těla, na síle se to ani neprojevilo jako na mžitkách před očima a infarktovým stavem. Měl to i manžel-90kg chlap, myslel, že ho klepne. takže opatrně s tím, rada za mně... dej si radši presso s cukrem!

Vzhledem k tomu,že presso má asi 25 mg koffeinu,tak je na nic.Navíc nakopávač před tréninkem obsahuje jiné látky a ne jen koffein.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2013 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z me (ne moc rozsahle) zkusenosti s nakopavaci:

MusclePharm Assault - nastup ucinku je u me pozvolnejsi, ale zase mi vydrzi pekne fungovat i pri 2,5 hod treninku (davkovani u me 23 - 30g). (23g = cca 150 mg kofeinu)

Cellucor C4 Extreme (1-2 davky) - rychlejsi nastup, mozna intenzivnejsi nez A., ale zase nevydrzi na me ucinkovat tak dlouho jako A. (1 odmerka = necelych 6g = 160 mg kofeinu)

Smartlabs Caffeine (1tbl.) + Smartlabs Synephrine (1tbl.)- doda energii a chut do cviceni, ale pro komplexni nakopnuti (napumpovani,lepsi pocit sily..)je jeste vhodne dodat treba samostatne AAKG a Beta-Alanin. (1 tbl. Smartlabs Caffeine = 200 mg kofeinu)

Fat Stove Gel - 50ml pred treninkem ma na me stejny ucinek jako vyse uvedena tableta kofeinu a synephrinu, akorat ze FSG vyjde 3x tak draz. Ale treba je to tim, ze se FSG prezentuje jako komplexni all-day spalovac (ale to ja nemuzu posoudit, poe to jindy nez pred treninkem nepouzivam)... (50ml = 150 mg kofeinu)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2013 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidám svůj tip...

Mě hodně před tréninkem (běh) vyhovuje tento spalovač, má synefrin (10 mg), kofein (200 mg) a bílou vrbu/aspirin (200 mg), plus nějaké drobnosti navíc (zelený čaj, bioperin) a funguje mi co do probuzení a nakopnutí hezky.

Btw. co mi ale krátkodobě přijde nejlepší je přírodní (nikoli syntetický) kofein, ale nejsem si jistý, jestli ho někdo ve svých produktech má, vzhledem k ceně spíš asi ne. Každopádně na okamžitý účinek je super:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2013 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten Smartlabs Caffeine obsahuje (pry) pouze 500mg extraktu ze zeleneho caje, tak jestli je tim mysleno ten prirodni kofein
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2013 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
Ten Smartlabs Caffeine obsahuje (pry) pouze 500mg extraktu ze zeleneho caje, tak jestli je tim mysleno ten prirodni kofein

Ne ne, ten na mysli nemám.
Btw. 500 mg extraktu zeleného čaje má i to, co jsem zmínil výš já.

Rychle na stránku:

Přejdi na: