|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
bower
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 5:13 pm Předmět: Kreatin prestal fungovat |
|
|
Zdravim,
koncem unora jsem zacal brat kreatin, tehda jsem mel MVP Biotech micronized, prvni tyden jsem jel 3 x 5g, pak 2 x 5g v treninkove a jednou 5g v netreninkove dny. Za mesic jsem nabral asi 7 kilo, naky to kilo dve se pak ztratilo, ale zbytek zustal. Posledni dva tydny jsem uzival jeste dohromady s proteinem. Pak jsem bral opet kreatin mesic na prelomu cervence/srpna 5g denne, kdyz jsem byl v zahranici. To jsem nabral tak kolem 2 nebo 3 kil, nemel jsem totiz tak tvrdy trenink ani svoje klasicke vybaveni. Kreatin to byl od Optimum Nutrition.
Ted koncem zari jsem si koupil kreatin Scitech Nutrition, davkovani jedu stejne jako v unoru, k tomu v kombinace s gainerem, bcaackama a glutaminem. Takhle uz jedu pres dva tydny, trenink tvrdsi nez v unoru i komplexnejsi, ale zatimco kdyz jsem uzival kreatin prvne, tak jsem mel po cviceni nafoukly pracky na dvojnasobek objemu a to uz asi po 5 dnech uzivani, tak tedka nepocituju absolutne zadne ucinky. Jidelnicek mam stejny, dostatek sacharidu i bilkovin, jím pravidlne i kdyz nemam hlad. A to vypiju denne klidne 4 az 5 litru vody, takze dehydrataci to taky nebude. Nemate nekdo tuseni v cem je pricina?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
1. první kúra je vždy nejsilnější, takže těžko se tomu přiblížit
2. pravděpodobně není tvůj současný kreatin kvalitní/čistý. Zkus příště koupit nějaký, který nese označení Creapure®. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
bower
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
Ano, to nelze ocekavat ze vysledek bude stejny, ale jde o to, ze necitim zadne ucinky, jako tradicni nafouknuti svalu, zadrzovani vody, krome mensi svalove unavy, ktera je dusledkem blokace kyseliny mlecne.
Taky jsem o te kvalite premyslel, ale par lidi mi ho i doporucovalo, ze meli celkem dobre vysledky. Na nekterych mistech internetu i psali, ze je vyroben technologii Creapure i Ultrapure, coz zrejme nebude tak uplne oficialni, ale rekl bych ze kvalita meho puvodniho MVP nebyla vyssi. Ptal jsem se jeste kamarada, co se posilovanim docela zabyva a rekl, jestli by to nemohlo byt kombinaci vseho dohromady (nejaka kontraindikace kreatin/glutamin nebo tak), ale to se mi moc nezda.
Takze asi ani nema smysl moc pokracovat v uzivani, jestli to bude cistotou kreatinu, ze?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 5:34 pm Předmět: |
|
|
Jestli necítíš fakt vůbec nic, tedy ani větší sílu, rychlejší zotavení mezi sériemi, trochu větší objem, vykašlal bych se na to, je to šmejd. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
kup creapure
ke kazde davce 5g kreatinu dej 10g glukopuru nebo malty
cyklus jed 4-6 tydnu a stejne dlouhou dobu vynechej
ja poznam kreatin ze fungoval jakmile ho doberu _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
Já ten od Scitecu měl a fungoval mi dobře, ještě tu od něj mam prázdnej obal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
mrpsychic
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
Osobně jsem vyzkoušel už dvě ruzný pixly monohydrátu, bral jsem dost a zároveň i s glukopurem a nic extra to nebylo. Výsledky víceméně 0, to co jsem nabral bych dával za příčinu spíš objemovýmu jídelníčku.
Teď už dva týdny beru kre alkalyn a musim říct že znát to je. Tvrdí se že všechny formy jsou stejné a že monohydrát je nejlepší.. Tomu jsem taky věřil, ale pro moje tělo to tak rozhodně neni.
|
|
| nahoru |
|
 |
bower
|
Zaslal: st říjen 17, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
Tak diky, no, asi to se Scitecem zabalim. Taky jsem puvodne uvazoval o koupi nake jine formy kreatinu, jako ethyl ester nebo kre-alkalyn, ale co jsem cetl a vsichni me taky presvedcovali, ze nejlepsi je monohydrat. Jeste jsem kdysi uvazoval o Creashocku od Aminostaru. Ma nekdo zkusenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|