Kickbox + posilovna

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kickbox + posilovna  Úvodní stránka -> Trénink -> Kickbox + posilovna
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Qapl

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 10:10 pm    Předmět: Kickbox + posilovna Odpovědět s citátem

Lock.

Naposledy upravil Qapl dne ne říjen 14, 2012 11:42 am, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zastavil sem se o tom, jak pises ze necvicis nohy. OK, tady mas argument

je sice hezky, ze pri kickboxu cvicite nohy, ale to je uplne neco jinyho. Skacete pres cvihadlo atp, ale to je na vytrvalost. A vytrvalost a sila je neco uplne jinyho. Klidne si nohy necvic, ale silny nohy sou zaklad silnyho tela. Vzdyt nohy ti drzi cele telo. Jsou stabilita pro cele telo a meli by sme je cvicit kazdej. Vim, ze druhej den po drepech je narocnej, ale kickbox urcite nedelas na svetovy urovni a zivit se tim nebudes, takze nepotrebujes bejt 100% na kazdej trenink. Vetsina lidi dela bojovy sporty jen proto, aby nedostali na drzku. Ale kdyz budes silnej a udelanej, tak si a tebe ani nikdo nedovoli A jeste neco.. to, ze po drepech nemas silu na dalsi cviky? Kdyz to tak dokaze delat vetsina lidi, co drepy pravidelne maji v treninku, tak nevidim duvod proc ty ne
raw

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 9:47 am    Předmět: Re: Kickbox + posilovna Odpovědět s citátem

Dalsi umelec, proc necvicis nohy, ktere pro kickbox hodne potrebujes a cvicis biceps, ktery ti je u kickboxu na picu? Jak napsal nekdo nademnou, nohy sou zaklad silneho tela, je to to na co se mas v posilce prave nejvic zamerit!

Mike tyson byl boxer a nohy cvicil brutalne, myslim ze mel obvod stehna dokonce kolem 75cm? Je to sice blbe srovnani, protoze to byl profi boxer, ale nic na tom nemeni ze nohy jsou pro tyto sporty proste zaklad! Pak bricho, ramena a pak zbytek.
tarzos

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pamatuju když mi říkal kamarád, jak na letišti potkal Crocopa v kvádru. Normálně urostlej chlap, ale čeho si všiml hned, tak velkejch stehen.
Minulej rok mi vycházela blbě škola, tak jsem rovnou z posilky chodil na kick a i po odjetí nohou (samozřejmě né do mrtva) jsem trénink zvládal. Takže míň se vymlouvat a víc makat!
raw

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tarzos napsal:
Pamatuju když mi říkal kamarád, jak na letišti potkal Crocopa v kvádru. Normálně urostlej chlap, ale čeho si všiml hned, tak velkejch stehen.
Minulej rok mi vycházela blbě škola, tak jsem rovnou z posilky chodil na kick a i po odjetí nohou (samozřejmě né do mrtva) jsem trénink zvládal. Takže míň se vymlouvat a víc makat!

Crocop rozjel svou velkou karieru predevsim na sile uderu jeho nohou, tusim ze byl oznacovany za cloveka s nejsilnejsim highkickem na zemi. Takze je trenoval na prvim miste jak v posilce tak na treninku kopy.

Rychle na stránku:

Přejdi na: