Chci se zeptat jestli je dobré cvičit takhle:
Po - záda,prsa, břicho
Út - crossfit
St - biceps, triceps, ramena,břicho
Čt - crossfit
Jestli se mi třeba nezastaví svalový růst, kvůli nedostatečné regeneraci (př. V pondělí jsou v tréninku zad shyby a crossfit v úterý obsahuje například jednu sérii shybů. Nebo v pondělí cvičím prsa a v úterý budou v crossfitu kliky). Díky za odpověď
Hybrid by určitě šel, ale ten tvůj moc dobře nevypadá (totálně zničíš ramena například a neodcvicíš podle všeho ani nohy)... co tě k tomuhle vůbec vede? Proč vůbec uvažuješ o crossfitu, protože ty ostatní tréningy by někdo s zájemm o crossfit asi normálně necvičil.
Vede mě k tomu to, že nechci úplně ztratit kondici přes zimu. Chci mít funkčnější tělo. A prostě chci ty netréninkové dny něco dělat. :) Ještě jsem přemýšlel, že bych místo crossfitu zařadil nějaké plyometrické cvičení na nohy. Díky za odpověď
Mám pro tebe radu, místo toho "crossfitu" si dej "HIIT/TABATA" - to je přesně to, co potřebuješ, aby si neztratil kondici.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru