|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RavenStalker

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 8:55 am Předmět: Zažívání - střeva, bad supplements |
|
|
Zdravím
Po přežírání na dovolené (kde bylo vše v pořádku) jsem se rozhodl zakoupit nějaké doplňky a začít pořádně bušit. Jenže asi po týdnu, dvěma jsem začal chodit na WC cca 4x denně a kvalita nebyla nic moc. Už to trvá tak 14 dní, pořád jsem nafouklej a prdím a to je zkrátka moc a je třeba to začít řešit - špatné trávení = špatné využití živin a to mě stojí další prachy za vy*rané jídlo protože nic nezužitkuju a není to zdravé.
Suplementy jsem bral:
1. Beta Alanin sypaný - první týden 10-15g nasycovačka a poté cca 6g denně ve 2 dávkách.
2. Crea Bomb (směs creatinů) 25g týden a poté cca 10g denně (jednu ráno a jednu po tréninku)
3. Kofeinové Tablety Prom-in 200mg cca hodinu před tréninkem dvě
Můj osobní dojem je, že to buď způsobuje špatně rozpuštěný beta alanin - krystalky a nebo stearát hořečnatý z kofeinových tablet.
Řešení jsem zvolil následující:
1. vyčištění střev - myslím že Carbocit bude stačit, Endiaron je spíš na něco bakteriálního/virového původu - cca 3 dny a lehčí dieta.
2. navrácení mikroflory - Hylak forte (po fázi vyčištění)
3. začít zlehka s bílkovinama a až to bude OK, jíst normálně a potom zkusit která z těch 3 ptákáren to způsobuje.
Má někdo nějaký lepší nápad? Myslím, že žaludkem to nebude, jídlo se snažím pořádně rozkousat, vlákninu jím taky, mezi jídlem pauzy cca 3+ hodiny. Piju mezi jídly.
Děkuji za rady.
PS: Neřekl bych že to má takový vliv ale forma šla do prčic a síla taky menší než v dietě
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 10:18 am Předmět: |
|
|
zkus na den vynechat vsechny sacharidy, tim bys mohl zjistit jestli to neni ten duvod.. k bilkovinam dej samozrejme dost tuku (napr. 150B/200T na den), zeleninu muzes, ovoce uplne vynech..
btw hylak forte funguje vyborne _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | zkus na den vynechat vsechny sacharidy, tim bys mohl zjistit jestli to neni ten duvod.. k bilkovinam dej samozrejme dost tuku (napr. 150B/200T na den), zeleninu muzes, ovoce uplne vynech..
btw hylak forte funguje vyborne |
Sacharidy jsem zkoušel snížit třeba na 2x denně a větší prodlevou a výsledek byl stejný. Není přeci normální aby člověk nestrávil zničehonic sacharidy když jsem jich na dovolený jedl minimálně 400g denně. Po rýži mi je trošku těžko tak jsem zkoušel těstoviny a pořádně je rozvařit nebo třeba jen banány. Večer jsem si dal pečené brambory (moje nejoblíbenější sacharidy, těch sním většinou spoustu v pohodě) a ráno jsem hned šel sr**t "loose stool" a k snídani třeba jen tvaroh/sýr/vajíčka a za 3 hodiny jsem šel zase atd... Pokud by to byl ten důvod mohl bych mít nějakou alergii na lepek nebo podobný chujoviny a musel bych to řešit dál
Jinak jsem jel 3+ měsíce dost na způsob renegade diet - carb back loading, potom obžíračku asi 10 dní a chtěl jsem něco na princip článku testosteronová výživa (v mém případě prostě jen přidat víc sacharidů k celku abych mohl nabírat) ale něco mi to kazí.
Bílkoviny + tuky jím z tučných zdrojů: vepřové, shwarzwaldská šunka, celá vejce, tučný tvaroh, mozarella... a občas i nějaké oleje - lněný, olivový, rybí, kokosový a občas nějaké to máslo nebo něco "špatného" na zvýšení Kcal (ale vyhýbám se absolutním svinstvům)
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
S těma sacharidama jsem myslel, že budu muset třeba 2,3 dny je nejíst vůbec a bílkovin minimálně a nechat tělo a trávení odpočnout. To udělám spolu s těmi opatřeními výše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 4:27 pm Předmět: |
|
|
tak moznosti je nekolik, taky si treba muzes udelat klistyr  (tady ale nemam osobni zkusenost), snizit bilkoviny je urcite taky vhodny, ale imho v kombinaci s tukama by nemely delat nejaky problemy (drzel bych se zatim cca kolem 1,5g/kg), pak sou dalsi trochu vic "HC" postupy, treba se zivit jenom zeleninovejma stavama apod., ale to bych si nechal nekdy do pozdejsiho veku
kazdopadne dej pak vedet, jak postupujes.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
pamatuju partu chlapu, kteri se kdysi (pred cca 30ti lety) procistovali tak, ze (jednou rocne) kazdy den v tydnu (t.j. 7 dnu), usli 50km - bez jidla, pouze ovocne stavy a voda .... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | pamatuju partu chlapu, kteri se kdysi (pred cca 30ti lety) procistovali tak, ze (jednou rocne) kazdy den v tydnu (t.j. 7 dnu), usli 50km - bez jidla, pouze ovocne stavy a voda .... :) |
To bych umřel 3x - jednou při té chůzi, podruhé bez jídla a po třetí nucen jíst ovoce...
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
Zatím jsem dal 5 tablet carbocitu a odpoledne to ze mě vylítalo, teď jsem dojel trénink a sním kilo amerických brambor a vepřovou kotletu a uvidíme :D na WC jsem nebyl už pár hodin.
Suplementy vynechány všechny dnes.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
Klystyr je pry nej no... pokud je to na tebe hard zkus se podivat treba na
https://obchod.ronnie.cz/s-4639-10-day-detox-box.html - co sem slysel jsou na to super reference a ma to taky svou logiku, ja ho i vyzkousel a sel sem asi 4kg dolu no. ale pak jakakoliv suplementece slapala uplne jinak _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
Ráno: americké brambory + eidam
Odpoledne: kyselo, bramborová kaš + 3x párek (no fuj!) + 1x scitec dig enzymes
Po tréninku 20g malty 20g whey + 2 gramy creatinu
Večer: 150g kolínek, kečup, olivový olej, rajčata, vepřová pečeně 2x scitec dig enzymes
Teď: 2x kaiserka (1 se šunkou, jedna se slaninou) + 2ml hylak
Před spaním: 150g kolínek, kečup, eidam, olivový olej, rajčata
Zatím to vypadá v pohodě :) na WC jsem byl jen jednou a neprdím skoro vůbec. Piju o mnoho více, mám chuť pít a nechodím tak často na malou, něco živin už jsem do sebe dostal protože ve fitku byl parádní pump
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
no koukam, ze se s tim neseres.. pro zatim _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
Vždyť jsem jeden den skoro nejedl  . A přidal jsem pangamin, ty enzymy, hylak, a předtím pročistil uhlím tak už to snad bude OK :) Zítra zkusím vločky a tvaroh a když to bude OK tak budu moci pomalu začít jíst jak bych chtěl
Jsem se cítil slabej a to jsem jedl celej den a byl 5x na WC. Že jsem s tímhle nezačal už dřív
Teď mi ještě chybí abych dostal pořádnou zácpu
Ale je to k něčemu dobré, nejsem to co sežeru ale to co strávím  tak si to teď budu hlídat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | RavenStalker napsal: | Ale je to k něčemu dobré, nejsem to co sežeru ale to co strávím | jo, tohle je ale velka pravda, tim se taky posledni dobou ridim
jinak hylak si dal jenom jednou 2ml? dodrz to predepsany davkovani na celej tejden, treba prvni 3 dny si mel davat 3x2ml a potom dalsi 3x1ml, chce to chvili casu, aby se ty streva daly dohromady |
JJ jím ho pořád, 2ml 3x denně asi, střídám k jídlům hylak a enzymy.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|