Full body na objem?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Full body na objem?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Full body na objem?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chuck_69

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 10:51 pm    Předmět: Full body na objem? Odpovědět s citátem

Ahoj,zdravím všechny.
Za 1.) přečetl jsem si cizopasnikovo "návod" jak správně napsat dotaz, tak snad splním normu :)

za 2.) Cvičím, tak nějak rekreačně od svých 15ti let (je mi 21). Změny k lepšímu nějaký nastaly, ale pořád jsem hubenej. Nedavno jsem slyšel, že je dobrý jezdit na OBJEMy full body treninky, je to pravda?
Když se mi řekne full body, představím si (Bench - na prsa, Mrtvolu - na záda, Shyby nadhmatem - na křídla, kliky na bradlech - na triceps, Scottovka - na biceps, nějaký ty tlaky - na ramena, a možná ještě něco a samozřejmě dřepy na nohy + nekonečně sedlehů na šikmý lavici na břicho)

Zajímalo by mě jestli, když tohle spojím dohromady se nechá považovat za Full body trenink a jezdit to takhle 3x -4x týdně, že mi to přidá na objemu.
Každý cvik se prej jezdí ve 3ech seriích, po 10 a víc opakování.

Základní tělesné udaje mám: 71 kg (ta váha už se delší dobu nehejbe), 176 cm, jak jsem výše psal 21 let, nemoc snad žádná, jen občas rýmyčka a při tý se mi hodně blbě funí :)
Váhy se kterými dokáži cvičit:
- V benchy se nedavno dal maximálku 100kg, ale normálně cvičím tak s 60 - 70 kg
- na mrtvole jsem mýval max 130 kg, ale jezdím bez pásu, tak teď když bych zas začínal, tak opatrně mezi 40-80 kg
- shyby s vlastní vahou
- kliky na bradlech též
- dřepy buď s nějakou lehounkou činkou (+/- 30-40 kg) a nebo uplně bez ničeho
- sedlehy s vlastní vahou
- na scottovce okolo 30 kg
Cíle bych měl takový, abych nabral alespoň tak 5 kg, ale kdybych se dostal na celkových 80 , nezlobil bych se. Ale rád si zachoval náznaky "radiátorů" na břiše :)

Vím, že záleží hodně na stravě, ta je u mě hodně zanedbávaná, přes týden ve škole jsem schopnej si udělat pár míchanejch vajíček, sníst několik krabiček tvarohu s cukrem, uvařit těstoviny, párkrát si dát kuřecí prsa s rýží + kopice mléčnejch výrobků (mléčná rýže, krupice, jogurty, hermelín? )

CO myslíte, je možné s tím pracovat a nebo pro to musím obětovat ještě něco víc?
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Das 100kg na bench ale jen 130kg na mrtvolu? To se mi nejak nezda.

btw ten trenink co sis sestavil je blbost. Najdi si nejakej osvedcene fullbody (rutinu) a to jezdi. Muzes dat treba klasicke fullbody nebo korte, 5x5, bulharskou metodu atp. Treninku je asi tisic, staci si vybrat a vsechno bude lepsi, nez kdyz si to udelas ty sam.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 1:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mari.Shinzon napsal:
Das 100kg na bench ale jen 130kg na mrtvolu? To se mi nejak nezda.

To je normal, to se stava, ja dam na bench 150 a na mt zatim max 170 )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-5059-total-body-training.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html

oba treningy funguji velmi dobre

jenom mala poznamka, FB trening neznamena, ze v kazdem treningu pojedes cvik na kazdou svalovou partii, v nouzi staci kombinace Mrtvy tah (predek i zadek stehen, zadek, lytka, zadni delty, bicepsy, zada, vzprimovace, trapezy, bricho) a kliky na bradlech (prsa, triceps, delty) a pod.

trening by mel byt jednoduchy a intenzivni
10 opakovani v serii je podle me prilis, pokud ti jde o hmotu
pokud umis techniku, tak to klidne uber na 6 opakovani
pokud mas treba maxko na benchi 100 tak zkus: 10x osa, 6x40, 6x60, 6x80, 6x80, 6x80
Chuck_69

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-5059-total-body-training.html

Tenhle rozpis se mi moc líbí, díky... jen by mě zajímalo, jak je to s břichem, viděl jsem v tom jen cviky na záda, ruce, nohy, ale břicho nic.
Je to tím, že když chci hodně nabrat ,tak se břicho nejezdí? Nebo si to můžu doplnit o nějakej ten sedleh?

Rychle na stránku:

Přejdi na: