jak nabrat? Zkusil sem vsechno a nic

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak nabrat? Zkusil sem vsechno a nic  Úvodní stránka -> Začátečníci -> jak nabrat? Zkusil sem vsechno a nic
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Doofy

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 7:14 pm    Předmět: jak nabrat? Zkusil sem vsechno a nic Odpovědět s citátem

Zdravim vsechny uzivatele fora Ronnie. Opravdu sem zkusil uz snad vsechno. Uz si myslim ze mam nejakou nemoc. Uz to zkousim rok a pul a vaha se mi hne tak o pul kg a to mozna tak ze se hodne napiju a najim.. Procitam uz velice dlouho forum a ani po zkusenost ostatnich co jinym funguje tak me nic. Zkousel sem to tlacit pres bilkoviny nic , pres sacharady v brutalnim mnozstvi nic , pres tucne kaloricke jidla nic , uz sem zkousel aji ze zoufalstvi pres gainery proteiny a za moooc penez suplementaci a nic. Zkousel sem jist po 3hodinach deno dene 7jidle v prumeru nic , zkousel sem komplexni stravu nic, s kombinaci s pangaminem na zazivani a chuti k jidlu. Ja uz nevim. Co deno dene do sebe tlacim je neskutecny mnozstvi jidla a sakra to leze do penez a je to bez efektu uz nevim jak dal. Vrazil sem do vseho uz velky penize a nic. Co myslite resit to s doktorem? Muze to byt stitna zlaza? nebo co delam spatne? zachrante me nebo se asi uz zblaznim. Jo a zapomnel sem ze mam narocnou praci coz ktomu prispiva tez. Jinac vaha 77,6kg vek 22. Bohuzel muj nejoblibenejsi konicek je posilovani a nebavi me delat z nizky vahy jeste vetsiho vysekanyho hubenoura slachovytyho ja chci aspon 95kg : ( urcite prijde odpoved neni to hned ja vim.. Na to si sakra pockam ale chcu aspon nejaky vysledky, klidne at to je v brutalnim mnozstvim v tuku stimhle nemam problem to je to nejjednodusi to vyhonit na brutalni objem svalu a pote to vklidecku rysnout ale at nabiram aspon neco help : ( Budu vdecnej za kazdou radu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napiš tvůj běžný jídelníček + přibližnou gramáž porcí, na to tvoje "zkusil jsem všechno" se blbě radí.
Jinak pamatuji si, že si tu psal, že děláš v lese skoro celý den.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic si z toho nedělej. Já bych mohl založit log JAK NENABRAT?
Doofy

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

delam nekdy i 14dni vtahu pres vikendy nonstop rano co se rozedni do 4vecer. Moje posledni pokusy byly kaloricka jidla.. Rano jedu rychly sachry takze vetsinou poberu z baraku tycinky , nekdy snidam pomaly ovesny vlocky ( kdyz nestiham tak si rozmixuju s mlikem do petky a popijim to pomale dopoledne) nebo cornflakes , potom jedu rohliky se slaninou tech je vetsinou tak 5 od oka to je tak 25-30g slaniny, vysocina taktez, bramburky baleni , chleba ze sadlem2 silny krajice , nebo veprovy pastiky 2 ty velky taky sem to zarazoval do jidelnicku stridave, ktomu mineralni ochuceny vody 4litry , potom je obed to je vetsinou veprove nebo hovezi obcas kureci maso brambory nekdy ryze jak kdy ale vetsinou to je maso. potom jedu parky 4 , klobasy2-3 , uzene maso , + glukopur 50-80g a pangamin 2 tablety .. Vecer chipsy dve piva a a podle toho co je za veceri testoviny 150g , (stridave) ryze150g , nekdy chleba ze sadlem a soli 3krajice nekdy si delam hemenex Muj jidelniecek byl aktualne hodne masitej, predtim sem jel 140g bikovin z proteinu + gainer a malta a glukopur a hodne ryze a testoviny raci chlebicky to sem se pohyboval stabilne 600g v prumeru nekdy i 700 obcas 500g..Dotoho sem davkoval bca a glutamin na regeneraci svalu To sem chodil jeste do posilovny kolik naberu svalu za urcitou dobu davkoval sem 2tydeni cyklus kreatinu.. Rysnul sem se neco sem pribral na objemu ale vysledky slaby s moji vahou.. Nebo respektive bylo to pekny ale pro me malo. Doufam ze sem nic nezapomnel
Judson

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, ale davej to do odstavcu, v tomto se prase nevyzna.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha zajímavé...
Zkus začít jíst "normálně kulturisticky" to znamená, 5-6 jídel, cca 150g bílkovin, 500-600g sacharidů a hlavně taky tuky, když si myslíš, že těžko přibíráš tak zkus i klidně 100g, nevím jestli to užereš, nemám to ozkoušené, ale nevidím v tom problém. Když třeba sníš 100g oloupaných nesolených arašídů tak si na 50g tuku, což podle mě není problém, to je pár hrstí. Taky dávej zeleninu a ovoce.

A jinak souhlasím, snaž se to psát trochu čitelně. Hrozně blbě se to luští.
Foresten

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jo, jestli mas fakt fyzicky narocnou praci a do toho jeste posilovat (pokud je to teda dobre sestaveny trenink) tak verim, ze to musi byt pekny masakr. Ale veci jako slanina, parky, rohliky, to je nic moc :) Priklad.. davej treba rano klidne 250g vlocek s mlekem k tomu vejce jako snidani misto tycinek.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tvým jídelníčkem Doofy bych vážil 250kg a to myslím naprosto vážně. Příroda si holt z nás dělá prdel.
Doofy

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Foresten. Objem a rysnuti to je to nejjednodusi. Kdyz se rvu s nekolika set kilogramovou kladou jak se zveda pumping na predlokti a bicepsu je pecka :) A hlavne kdyz sem aplikoval kulturisticky jidelnicek, tak se mi nikdy tak nechtelo do posilovny, ale kdyz sem tam zasel tak to byl neskutecnej trenink jak se daj krasne procitit svaly i po ty moji praci ,ale chce to velkou motivaci no . Kolikrat lepsi jako kdyz se tam tesim a su odpocatej :) nechapu to.
MAST3R: Skusim to tedy znova. Neco podobnyho sem jel uz, ale kratce, tak uvidime co to hodi za delsi dobu. Ovoce a zeleninu taky obcas dodavam telu specialne salaty zeleninovy Ja myslim ze to uzeru mam ted dobrou formu su hodne rozezranej. A taky co me trapi, jestli to vsechno stravim, jelikoz po strave co sem psal, si toho moc telo zrejme nebralo pevna stolice to uz ani nevim co to je. A kolikrat sem denne chodival na zachod se me taky radsi neptejte Mam takovy tuseni ze spis telo neumi pracovat s tuky co jim tedka tucny jidla. Premyslim o travicich enzymech
Doofy

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
S tvým jídelníčkem Doofy bych vážil 250kg a to myslím naprosto vážně. Příroda si holt z nás dělá prdel.
Strasne ti zavidim
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak kvůli tomu trávení nezapomínej na zeleninu, vločky ovoce apod. A kdyby to bylo špatný, zkus ubrat bílkoviny na 1,8g a když nic tak uber na 1,5g.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doofy napsal:
Johncreasy napsal:
Strasne ti zavidim

Na mojí obezitě není co závidět.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlocky bych vyradil, do objemu je nedavam. Co tekuta strava?
Seva98

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci nic rikat, ale na podobne strave jak jsem kdysi zacinal cvicit jsem taky pribrat nedokazal a to jsem se furt snazil dostat ze 70 kg na 80 kg, dokonce bych rekl ze jsem toho jedl jeste vice jak Doofy. Vice nez polovina tech veci co tam ma je proste zbytecny odpad. Osvedcil se mi ten klasicky zpusob, 5 jidel a v kazdem porce bilkovin+sacharidu+tuku, jak to neslo nahoru, tak se v kazde porci zvetsila porce sachru atd.

https://www.zonetraininglog.com
Doofy

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 Asi to tak bude. Co už jsem přečetl toho, všude píšou tohle. Ja jsem tohle míval jako krmení pro svaly, ono to je krmení pro svaly,ale co nezkrmí sval to zkrmijou moje tůčky (břicho , zadek atd) A všem nám je jasny,že mám větší výdej jak příjem. Ztoho vyplívá otázka: bude vůbec stačit těch 600g, když kdysi nestačily? Do večera doplním můj jídelníček. A objednal sem si ze srandy ty travící enzymy je to přímo na kulturistický jídelníček, takže nemůžu tím nic pokazit ba naopak, vzhledem ktomu co budu do sebe rvat..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jak nabrat? Zkusil sem vsechno a nic Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: