Zaslal: ne listopad 11, 2012 9:29 pm Předmět: pomoc s logem thai + posilka
zdraivm chlapcii :)) mam na Vas takovou prosbu potreboval bych nejakej log kterym bych projel cely Telo je mi vcelku jedno jeslti to bude 4+ pauza nebo 3+pauza, ale dulezity je celkem ze chodim v
a potreboval bych to nejak upravit.. a chtel bych chodit cvicit i nejak pred treningem treba odpoledne thaj je vzdycky budto od sedme hodiny vecer a nebo od seste jak kdy.. a hlavni problem je ze nemuzu jet ramena pred treningem a ani moc nohy.. to pak cely trening stoji zaprd.. potreboval bych to nejak naplanovat : ( poradte nekdo..
Vyber si 2 - 3 vícekloubové cviky a prováděj je silově (3 - 5 sérií, 3 - 5 opakování, 3 - 5 minut pauza mezi sériemi) buď po tréninku, nebo ve dnech, kdy nemáš trénink.
Vsadil bych na následující trio: mrtvý tah, vojenský tlak (v ideálním případě s kettlebellem) a přítah. Do rozcvičky zapoj TGU s lehkým kettlebellem (12 - 16kg), abys získal stabilitu a vytrvalost v ramenou a pokud Ti budou ramena řvát bolestí, vyměň vojenský tlak za full contact twist.
Vykašli se na jakékoli cardio, to Tě akorát unaví. V rámci MT tréninků ho navíc budeš mít víc než dost.
ahaa, dekuju moc :)) spis jsem myslel ze odjedu cely telo jako napr. kozy, zada, ramena, nohy, ruce.. bricho mi uz vicemene zakazali cvicit protoze na treningu je toho fakt moc.. a potreboval bych tohle nejak skombinovat do toho tydne abych mel aspon jeden, nebo dva dny volno :/
Předložil jsem Ti návrh tréninku založeném na komplexních vícekloubových cvicích, takže věř, že celé tělo "odjedeš".
Mrtvý tah je téměř nutnost pro kompenzaci nadměrného soustředění na břicho, aby Ti každý půlrok neodešla záda.
Navíc tento trénink Ti nechá spoustu volného času - budeš jej mít odcvičený za cca 25 minut a ani Tě nijak extra neunaví, takže Ti zůstane spousta energie pro nacvičování MT.
dekuji
byl zvykli na posilku kazdodenne celkem:) spatny u nas je ze nemame kettle a moc tvym pojmum nerozumim:// doma musim pogooglovat dnes odjedu naposled nohy ve ctvrtek jdu k vyzivove poradkyni tak uvidime co vymysli a pak zkusim s nekym ten trening prodiskutovat:))) diky!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru