|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukasbarva

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 12:10 pm Předmět: Utržený biceps |
|
|
Čau, měl tady někdo urvaný sval bicepsu ? Už jsem prodělal operaci 4.9. a už mám za sebou první sérii rehabilitací. Mám ale trochu strach v budoucnu na plno cvičit, může se to urvat znova ? Sice primář co mě operoval mi řekl že bych mohl cvičit už v polovině prosince , ale na rehabilitaci mi zase říkají pomalu , že opatrně, že spíše příští rok bych mohl cvičit atd... _________________ Lukáš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirus

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 12:34 pm Předmět: sval |
|
|
No já měl den před vánocema utržený úpon bicepsu. Léčil sem to, že jsem leden necvičil a užíval wobenzym + glutamin + bcaa + proteiny + maso jak kdybych cvičil. V únoru mě sundali dlahu a pomalu sem to rozhýbával ale ještě necvičil. Od března jsem cvičil, ale opatrně, zlehka, stejně ti to nedovolí větší váhy. Během března se to zlepšilo, ale stejně sem biceps mohl cvičit max s 8kg jednoručkama a měl jsem dřív unavený předloktí napumpovaný než biceps. Duben ty už bylo lepší, ale stejně žádná těžká dřina, na ostatní partie to šlo, ale biceps stále pomalu a lehce, to už šli i 12kg jednoručky. Květen dobrý, skoro naplno a červen sem už skoro nevěděl, že byl sval utrženej. Během těch měsíců samožřejmě suplementace, dostatek bílkovin + kloubní výživa velký dávky. V létě už bez problémů 60kg bicepsové zdvih, ale bolelo pořád zápěstí. Teď už je to několik měsíců úplně v cajku a drží to dobře, dvoustovku na mrtvé tah dám. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukasbarva

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 1:23 pm Předmět: sval |
|
|
No právě mě operovaly taky úpon , šlacha co ti drží u kosti , tak to prý vrtali do té kosti na předloktí, dělali mi to v září ,koncem října mi sundali dlahu , ale za tu celou dobu jsem moc nedodržoval stravu , jsem na to trošku kašlal , jen bcaa ,a vitamíny. A začátkem listopadu jsem začal ty rehabilitace , zítra mám kontrolu na rehabilitacích tak jsem zvědav , ale dneska už pomalu zase najíždím na stravu alespoň. No a dodržuješ zahřívaní a protahování ne ? Při čem se ti urval ten biceps ? _________________ Lukáš
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 11:43 pm Předmět: |
|
|
delší čas na zahřátí a protažení před tréninkem. Utrhl se v práci při náhlým zvednutí těžšího břemene. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|