| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
F1dorka
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:02 am Předmět: Dotaz na jídelníček |
|
|
Zdravím, chci se zeptat jestli je tento jídelníček dostatečnej když chci nabrat? 196cm/95kg. Cvičím teď 4 měsíc 4/5x týdně split. Chodím spát kolem 2 ráno a vstávám kolem 12.
12:00 2 kusy pečiva (celozrná houska,nebo chléb) + tavený sýr + 120g šunka
fitko mezi 13:00-15:00 pak odměrka protein+maltox
kolem 16:00 100g těstovin + 200g kuřecí prsa.
18:00 odměrka protein+maltox
20:00 100g těstovin + 150g kuřecí prsa
23:00 2 kusy pečiva (celozrná houska,nebo chléb) + tavený sýr + 120g šunka
před spaním kolem tý 2:00 250g tvaroh+půlka odměrky proteinu a zalitý mlíkem aby to hezky plavalo :D ...
Je v tom dostatek bílkovin a sacharidů? Zatím jsem nabral za 3 měsíce 6kg což by nemělo bejt zlý. Díky za všelijaký připomínky !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
F1dorka
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:39 am Předmět: |
|
|
mi to počítá 250g tvarohu jako 47g bílkovin což je kravina, ale i tak mi vyšlo celkově 215g bílkovin a to jsem nepočítal protein 2x denně. Jinak 232g sacharidů což je dost málo. Nějaký rady čím to množství zvýšit ?
*přítelméhosrdce dokonce našel kuřecí prsa s banánem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
IHaveaDream

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:50 am Předmět: |
|
|
Pokud to dobře chápu , tak v 16:00 máš oběd :D ... Tam bych dal místo těstovin rýži.
K snídani by to chtělo nějaké vejce. Nejíst jenom jeden druh masa, pokud máš možnost , tak hovězí zadní by nebylo na škodu. Potom si samozřejmě hlídat přísun bílkovin , protože přehánět to s nimi neni zrovna dobrá věc.
Čím navýšit sacharidy? Navýšit gramáž příloh , rýžové chlebíčky , rýžová kaše , piškoty přes den apod...
|
|
| nahoru |
|
 |
F1dorka
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:55 am Předmět: |
|
|
chápeš správně :D mám trošku posunutej den což by snad nemělo vadit ne ? díky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:56 am Předmět: |
|
|
Tak to si asi ten tvaroh zadal špatně, nebo sis našel špatnej tvaroh.
Máš 95kg *5 nebo 6 na kg/TH tj necelejch 500 - 600 g sachrů denně.
Hold si budeš muset dopřávat k obědu 2 pytlíky rejže
A bohaté svačinky,těstoviny, brambory,atd atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
F1dorka
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:56 am Předmět: |
|
|
chápeš správně :D mám trošku posunutej den což by snad nemělo vadit ne ? kolik by mělo bejt optimálně těch sacharidu za den? díky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
F1dorka
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:58 am Předmět: |
|
|
to je celkem zlo tolik sachrů.. to abych si koupil kuchařku a hledal co dobrýho si uvařit z rýže :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
F1dorka
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 1:02 am Předmět: |
|
|
ovesný vločky jsem si dával, ale není to zrovna lahůdka, nemáš nějakou radu jak to udělat aby to bylo poživatelný ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
IHaveaDream

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 1:02 am Předmět: |
|
|
Samozřejmě taky záleží na tvém metabolismu a výdeji energie. Pokud by jsi kynul nějak moc rychle , tak ubrat.
Ono není objem jako objem
| nahoru |
|
 |
F1dorka
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 1:06 am Předmět: |
|
|
břicho zatím moc neroste tak je to dobrý :D zkusím je s tím mlíkem a proteinem zítra ke snídani :) díky
|
|
| nahoru |
|
 |
F1dorka
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 1:12 am Předmět: |
|
|
ještě budu prudit. když začnu běhat v těch 2 dnech volna běhat, bude to lepší/horší pro nabírání?
|
|
| nahoru |
|
 |
IHaveaDream

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 1:25 am Předmět: |
|
|
No pokud to chceš kůli kondičce , tak si myslím že v poho. Ale to znamená , že nesmíš jít do mínusu , nevím jak dlouho a jakým tempem běháš možná by bylo vhodné pro ten den přidat sacharidy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 8:11 am Předmět: |
|
|
| F1dorka napsal: | | ovesný vločky jsem si dával, ale není to zrovna lahůdka, nemáš nějakou radu jak to udělat aby to bylo poživatelný ? :D |
co se týká těch vloček, pokud si je uvaříš (ať už ve vodě,nebo mléce-bacha,se připaluje,pokud nejsi zrovna talent na vaření,doporučuju uvařit ve vodě a dolít trochu mlíka na dochucení nakonec xD) dosladíš, přidáš třeba skořici (kakao,pudinkovej prášek - můžeš udělat na tisíc způsobů a prteiňák nebo i nejaké ovoce do toho nakonec)tak je to mňamka, neznám nic lepšího, než na snídani ovesný vločky...i když teď si dělám domácí mléčnou rýži a je to taky mňamka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |