| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anty
|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 5:04 pm Předmět: Trenink pro ženy |
|
|
Docela by me zajimalo jaky je rozdil mezi zenskym a muzskym treninkem sem tam najdu clanek ze ma byt odlisny.
Jasny ze zeny budou volit misto drepu vypady ze daji vic kardia a cviky na trisla, ale v cem jeste se lisi ?
Me prijde ze je to jen mytus
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Tracey

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 5:22 pm Předmět: Re: Trenink pro ženy |
|
|
| Anty napsal: | Docela by me zajimalo jaky je rozdil mezi zenskym a muzskym treninkem sem tam najdu clanek ze ma byt odlisny.
Jasny ze zeny budou volit misto drepu vypady ze daji vic kardia a cviky na trisla, ale v cem jeste se lisi ?
Me prijde ze je to jen mytus |
Žádný, dřepy by měly být součástí tréninku i u žen, žádný jiný cvik Ti nepomůžu k hezkému zadečku. Nevím, co přesně si představit pod cviky na třísla, hlavně neskonči u toho, že budeš nohy trénovat stylem výpady, abdukce a addukce, V kardiu taky nevidím nutnost nějaké odlišnosti. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Anty
|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
ja jsem chlap, ale jen tak me to zajimalo to jsem si myslel :)
obcas je mi lito zen u nas v posilovne co vyhodi xxxx Kc za to ze si tam jdou pokecat
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
Ženy mohou klidně cvičit jako muži, avšak stejně se to z 90% neděje, protože tu je pořád ten nesmyslný mýtus strachu žen před rychlým nárůstem velkých svalů.
Takže pak to většinou končí právě tou abdukcí a addukcí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Anty
|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
v poho Tracey :)
ja makam a leze to pomale a to mam ke svalum lepsi predpoklady, takze taky nevim ceho se boji.
Ale jinak fandim vsem co trochu cvici. U nas jeste nikdo necvici bricho, zadny strecink a kdyz tak tam nekdo dela nesmyslne staticky strecink na zacatku treninku, obcas si tam pripadam jak exot :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jake.daniels
|
|
| nahoru |
|
 |
| |