ektomorf a par dotazů

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ektomorf a par dotazů  Úvodní stránka -> Trénink -> ektomorf a par dotazů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2012 12:21 pm    Předmět: ektomorf a par dotazů Odpovědět s citátem

Zdravim. Jak pisu jsem ektomorf, jaky provozuju trenink mam v logu. A mam par dotazu..

1.) Nemam uplne pravidelny trenink, proto se chci zeptat zda kdyz mi posilka odpadne mam cvicit s vlastnk vahou..je to takhle...posilka pondeli, utery streda, ctvrtek a patek, sobota a nedele nikdy. Vecinou jdu 4x za tyden, ale treba tento tyden jsem byl jen po,ut a st v posilovne,... tudiz ted jsem prakticky 3. Den bez veci zateze a zajima me zda mi prospeje, nebo jen uskodi kdyz navecer udelam 5 serii zkracovacek, sklapovacek,kliku a pritahu s nohama na zidli? Jestli to neni jen zbytecna ztrata energie kterou jako ektomorf ztracim velmi snadno

2.) Rano snidam vlocky, asi 150g coz je 90g sachrů. Jako svacinu zařazuju piškoty. Mam je dat už dopoledne nebo odpoledne nebo rozdělit (200g=150 sachry a 22 bilkoviny)....?

3.)muzu gainerem dochucovat vločky?

4.)po prepocitani a uprave jidelaku jsem zistil par omylu a chyb, z 350-400 sacharidu jsem na 550...neno to zbytecne? Nebo nemuzu se zase zprasit? Jinak jsem ale nepribiral...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vjetef

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2012 2:40 pm    Předmět: Re: ektomorf a par dotazů Odpovědět s citátem

Kdyz jsem ja zacinal, nekdo me dal jednu radu, je to rada nad zlato, .... Žer všechno a co nejvíc. ...

A pak se nebudes muset starat o to, jetli ti nejakej trenink nesebere moc energie. Dřina nese vysledky, takze se toho neboj.

A k ty 3). ... vis co je vyhoda dospelosti ? Ze si muzes delat co chces. Sice nevim proc by to kdo delal, ale kdyz ti to chutna a mas penez nazbyt.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: