| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ntz
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 12:20 pm Předmět: puldrepy Vs drepy az na zem |
|
|
Ahoj,
rad bych poprosil o malou vypoved z Vasich osobnich zkusenosti ..
Na nohy delam pouze drepy az na zem s polovinou vahy 6x10 (tedy 40kg - mam 85) a nebo *puldrepy s cinkou na ramenech taktez (delam s 60ti-80kg) + samozrejme mrtvej tah a jednou za ctrnact dni nejake pulhodinove *peklicko na schodech ..
problemy s kolenama asi nemam (trosku me vadi, jak strasne ty drepy *zkracujou) .. co je podle Vas lepsi z dlouhodobeho hlediska ? delat ty puldrepy a nebo drepy az na zem ?
samozrejme, ze ty puldrepy mi pripadaj o dost snazsi (psychicky) a mam tendenci k nim tihnout .. drepy az na zem jsou desna otrocina :D ..
diky a zdravim, ntz
ps. pri tech drepech menim postaveni noh samozrejme
pps. sportuju - tzn vzhled neni dulezitej - jde mi o maximalku a vytrvalost. Spis naopak bych se rad udrzel na svych 85ti kg nez abych nejak zasadne rostl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
CIZO

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 12:29 pm Předmět: |
|
|
nadherny .. dekuju mockrat za clanek ..
ntz
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
Ja by som mal ties jednu otazocku teraz od septembra drepujem 2x tyzdene 8seri po - 3-5 op a teraz posledny tyzden citim take napatie v kolenach som visiel za tie tri mesiace z 90 na 125 po 5 op ale zacal som aj posledne dve tyzdne cvicit na fitlopte take blbosti ta neviem ci to nemoze bit aj stoho citim tie kolena trochu aj teraz jak sedim davam teraz pauzu 4-5 dni ta uvidim ci trosku zregeneruju tie nohy mal dakto podobny problem ?
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 12:56 pm Předmět: |
|
|
@cizopasnik .. okay, fantasie ... uz to mam proletle .. mam jeste doplnujici otazku:
jaka by mela podle tebe bejt strategie ohledne vahy a poctu opakovani ? v soucasne chvili delam 6x10 se 40kg, maximalku by me nikdy zkouset nenapadlo (MT delam 100-115 kg) a pac se mi u tezsiho MT podivne klepe koleno (neboli - ale sestej smysl spousti alarm 4teho stupne), tak se trochu bojim ..
jsem vysokej a s dlouhejma nohama (stihlej) .. asi to teda nedelam dobre, protoze pri tezsih vahach me to nuti se predklanet a me z toho boli zada ..
diky, ntz
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | @NTZ: Cykluješ? |
jestli tim myslis jizdu na kole tak bohuzel ne .. ale pomerne hodne (v takove podivne sinusoide) beham - tedy ze v lete treba beham 6 tejdnu 50km tydne a pak se na to na mesic vykaslu a pak to zase rozbehnu a tak ..
ted mam v prosinci "mesic skakani do schodu" ... vsechny schody ktery potkam snozmo vyskakuju (kdyz me nikdo nevidi) ..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 5:02 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | @NTZ: Cykluješ? |
jestli tim myslis jizdu na kole tak bohuzel ne .. |
hláška roku!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 5:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
nicmene je pravda, ze optikou cizopasnikovo videa/clanku to drtiva vetsina lidi dela spatne a v realu to jsou dva cviky .. puldrepy a nebo drepy az na zem.
@ghost .. pote, co jsem cetl ty clanky, je budu delat normalne az dolu :P
|
|
| nahoru |
|
 |
| |