|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SIA
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 7:31 am Předmět: Chodíte do posilovny, když jste nachlazení? |
|
|
Už cca 5 den jsem bez posilky (nachlazení) a bohužel jakožto na typickém ektomorfovi se to na mně projevilo, ruce tak poloviční . Chodíte do posilky, když máte třeba jenom rýmu? Pěkne mě to demotivuje, že stačí pár dní nachlazení a velká část progressu za poslední dobu je v pytli.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Conan

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 7:54 am Předmět: |
|
|
no, chodíval jsem, když jsem neměl teplotu, nebo tak něco a byl ještě mladej a blbej. Vyloženě slabá rýma ze zimy neni překážka, ale jestli máš regulérní nachlazení, kejcháš, kašleš apod, tak se na ro radši vykašli a vypoť se doma, než abys ohožoval zdraví nejen svoje ale i ostatních zdravých návštěvníků. Tenhle pocit znám, ale lepší je 3 dny zůstat doma než to týden přecházet, pak se to dožene. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
teraz trochu mimo...
kamarat si stazoval na bolest brucha (pod lavym rebrom).siel na rontgen a tam mu zistili ze ma nastiple rebro + namozeny sval v tom okoli.zakazal mu na 3 tyzdne cvicit.ale.kedze je blbec tak to ignoroval.hovorili sme mu ze riskuje prasknutie a pripadne aj zlomenie rebra a mozny nasledny pneumotorax (prepichnutie pluc).ale ne.ja budem a hotovo.vcera mi pisal ze bol na kontrole.vysledok?vobec sa mu to nehoji (aka nahoda) a ma zakaz na 3 mesiace.no kedze on je blbec prvotriedny tak si povedal ze mesiac pocka a potom zacne znovu.ze proste 3 mesiace je moc dlho.
inak co sa tyka rymy,tak to sa da vydrzat.ale ked uz ma skoli teplota, tak kaslem nato
|
|
| nahoru |
|
 |
nebuzardar

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 9:30 am Předmět: SIA |
|
|
suhlasim s conanom, ze ak mas riadnu nadchu, tak do posilky ist netreba...ale ty sa vazne nemusis obavat, ze za ten tyzden, co si mimo, stratis dajake svaly - tyzden oddychu im len prospeje. Mozes mi verit, ze ak tam po tyzdni oddychu nemas svaly, nemal si ich tam ani pred tym a problem nie je v tyzdni volna - urcite na seba potrebujes nabalit viac mäsa _________________ SQUAT, because somewhere out there a girl is warming up with your max!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 10:30 am Předmět: Re: SIA |
|
|
| nebuzardar napsal: | suhlasim s conanom, ze ak mas riadnu nadchu, tak do posilky ist netreba...ale ty sa vazne nemusis obavat, ze za ten tyzden, co si mimo, stratis dajake svaly - tyzden oddychu im len prospeje. Mozes mi verit, ze ak tam po tyzdni oddychu nemas svaly, nemal si ich tam ani pred tym a problem nie je v tyzdni volna - urcite na seba potrebujes nabalit viac mäsa |
Přesně tak. Občasný oddech od posilky, klidně na dva, tři týdny, v dlouhodobém pohledu růstu svalů prospěje. Když cvičíš nemocný, stejně ti svaly nenarostou. Organismus má dostatek práce s regenerací celého organismu a nemůže se soustředit na svaly. Ne nadarmo se říká že fyzička závisí na stravě, cvičení a regeneraci. Pokud jedno vynecháš, svaly neporostou. Když jsi nemocný, regenerace stojí za prd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 11:09 am Předmět: Re: Chodíte do posilovny, když jste nachlazení? |
|
|
| SIA napsal: | | Už cca 5 den jsem bez posilky (nachlazení) a bohužel jakožto na typickém ektomorfovi se to na mně projevilo, ruce tak poloviční . Chodíte do posilky, když máte třeba jenom rýmu? Pěkne mě to demotivuje, že stačí pár dní nachlazení a velká část progressu za poslední dobu je v pytli. |
Pokud nemáš nacvičeno,spadneš,ale jinak ti to vůbec neuškodí.Navíc jít nachlazenej do společných prostor jako poska je nezodpovědnost!Nejen,že tělu jen ublížíš,ale nakazíš všechny kolem.Takže počkej až se úplně zotavíš,a pak začni opatrně cvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 11:55 am Předmět: Re: Chodíte do posilovny, když jste nachlazení? |
|
|
| Bara napsal: | | SIA napsal: | | Už cca 5 den jsem bez posilky (nachlazení) a bohužel jakožto na typickém ektomorfovi se to na mně projevilo, ruce tak poloviční . Chodíte do posilky, když máte třeba jenom rýmu? Pěkne mě to demotivuje, že stačí pár dní nachlazení a velká část progressu za poslední dobu je v pytli. |
Pokud nemáš nacvičeno,spadneš,ale jinak ti to vůbec neuškodí.Navíc jít nachlazenej do společných prostor jako poska je nezodpovědnost!Nejen,že tělu jen ublížíš,ale nakazíš všechny kolem.Takže počkej až se úplně zotavíš,a pak začni opatrně cvičit. |
To o tý nezodpovědnosti mám vždycky chuť říct všem, co příjdou do posky s šátkem kolem krku, usmrkaným nosem a kašlem. Oni si ale přitom myslí, jak je to HRDINSKÝ! a tváří se jak bohové, že nejsou žádní čajíčkové. Ještě když jsem cvičil ve svém mateřském fitku, tak si pamatuju, jak tam chodil jeden borec, docela často nemocný a místo ionťáku tam chlastal na baru čaj s medem... Má vůbec právo majitel fitka takového člověka poslat domů, v rámci ohleduplnosti k ostatním klientům? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
Ja mam nastesti moji vlastni malou posiku doma, a zasadne cvicim, kdyz su nachlazenej. Coz je maximalne 1x za rok.
Podle me to pomaha, poradne se rozpumpovat, spotit, a pak horkou sprchu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 12:15 pm Předmět: Re: Chodíte do posilovny, když jste nachlazení? |
|
|
| eSko napsal: | | Bara napsal: | | SIA napsal: | | Už cca 5 den jsem bez posilky (nachlazení) a bohužel jakožto na typickém ektomorfovi se to na mně projevilo, ruce tak poloviční . Chodíte do posilky, když máte třeba jenom rýmu? Pěkne mě to demotivuje, že stačí pár dní nachlazení a velká část progressu za poslední dobu je v pytli. |
Pokud nemáš nacvičeno,spadneš,ale jinak ti to vůbec neuškodí.Navíc jít nachlazenej do společných prostor jako poska je nezodpovědnost!Nejen,že tělu jen ublížíš,ale nakazíš všechny kolem.Takže počkej až se úplně zotavíš,a pak začni opatrně cvičit. |
To o tý nezodpovědnosti mám vždycky chuť říct všem, co příjdou do posky s šátkem kolem krku, usmrkaným nosem a kašlem. Oni si ale přitom myslí, jak je to HRDINSKÝ! a tváří se jak bohové, že nejsou žádní čajíčkové. Ještě když jsem cvičil ve svém mateřském fitku, tak si pamatuju, jak tam chodil jeden borec, docela často nemocný a místo ionťáku tam chlastal na baru čaj s medem... Má vůbec právo majitel fitka takového člověka poslat domů, v rámci ohleduplnosti k ostatním klientům? |
Nejen,že má právo,ale vidím to jako povinnost.Řekl bych mu přátelsky ať se dá do cajku a neblbne.Není od věci si dát ceduli na dveře jako bývá na většině např. zubních ordinací,že zádají pacienty s chřipkou atd. aby se přeobjednali na jiný den po nemoci.
Existují dokonce zákony na vědomé šíření nákazy (jen nevím,jestli to platí pro všechny choroby)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Ja mam nastesti moji vlastni malou posiku doma, a zasadne cvicim, kdyz su nachlazenej. Coz je maximalne 1x za rok.
Podle me to pomaha, poradne se rozpumpovat, spotit, a pak horkou sprchu. |
Mýlíš se.Jen si nemoc prodlužuješ a tělo trápíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 3:09 pm Předmět: Re: Chodíte do posilovny, když jste nachlazení? |
|
|
| Bara napsal: | | eSko napsal: | | Bara napsal: | | SIA napsal: | | Už cca 5 den jsem bez posilky (nachlazení) a bohužel jakožto na typickém ektomorfovi se to na mně projevilo, ruce tak poloviční . Chodíte do posilky, když máte třeba jenom rýmu? Pěkne mě to demotivuje, že stačí pár dní nachlazení a velká část progressu za poslední dobu je v pytli. |
To o tý nezodpovědnosti mám vždycky chuť říct všem, co příjdou do posky s šátkem kolem krku, usmrkaným nosem a kašlem. Oni si ale přitom myslí, jak je to HRDINSKÝ! a tváří se jak bohové, že nejsou žádní čajíčkové. Ještě když jsem cvičil ve svém mateřském fitku, tak si pamatuju, jak tam chodil jeden borec, docela často nemocný a místo ionťáku tam chlastal na baru čaj s medem... Má vůbec právo majitel fitka takového člověka poslat domů, v rámci ohleduplnosti k ostatním klientům? |
Nejen,že má právo,ale vidím to jako povinnost.Řekl bych mu přátelsky ať se dá do cajku a neblbne.Není od věci si dát ceduli na dveře jako bývá na většině např. zubních ordinací,že zádají pacienty s chřipkou atd. aby se přeobjednali na jiný den po nemoci.
Existují dokonce zákony na vědomé šíření nákazy (jen nevím,jestli to platí pro všechny choroby) |
Vážných nákaz. Kdyby tento zákon platil i pro chřipku, tak bychom si mohli republiku obehnat ostnatým drátem a těch pár nevinných poslat na dovolenou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 3:31 pm Předmět: Re: Chodíte do posilovny, když jste nachlazení? |
|
|
| Mablung napsal: | | Bara napsal: | | eSko napsal: | | Bara napsal: | | SIA napsal: | | Už cca 5 den jsem bez posilky (nachlazení) a bohužel jakožto na typickém ektomorfovi se to na mně projevilo, ruce tak poloviční . Chodíte do posilky, když máte třeba jenom rýmu? Pěkne mě to demotivuje, že stačí pár dní nachlazení a velká část progressu za poslední dobu je v pytli. |
Existují dokonce zákony na vědomé šíření nákazy (jen nevím,jestli to platí pro všechny choroby) |
Vážných nákaz. Kdyby tento zákon platil i pro chřipku, tak bychom si mohli republiku obehnat ostnatým drátem a těch pár nevinných poslat na dovolenou. |
To je jasný,ale s chřipkou jde do posky jen idiot!To bych ho vyhodil hned.
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 4:20 pm Předmět: |
|
|
ok díky za názory, koukám, že by to byla asi celkem kravina tam jít, právě i kvůli jiným, ale štve mě ten downgress, je to pěkně demotivující, protože se fakt snažím den co den dodržovat životosprávu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 11:44 pm Předmět: |
|
|
Vím, že reaguji takřka na vyřešený dotaz, ale nedá mi to svým způsobem odpovědět všem podobným nadšencům, co mají strach, že jim po týdnu/dvou týdnech absence ve fitu slezou svaly.
Nemůžete-li do fitka a máte chuť cvičit, tak si dejte normální cviky proveditelné doma. Kliky všech možných typů, dřepy na jedné noze, atd. Bude to příjemná změna a alespon si možná uvědomíte, že nejsou jen mrtvoly, bench a velká činka na bicák. Sám jsem se divil, kolik je lidí v posilkách, co nedá silově a neudýchá například 40 kliků na jeden zátah. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 6:55 am Předmět: |
|
|
Nikdy nevynechavam trenink. Nejdu jen pokud je mi tak blbe, ze nemuzu vylezt z postele.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|