| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik uděláte SHYBŮ na hrazdě? |
| žádný |
|
8% |
[ 22 ] |
| 1-2 |
|
6% |
[ 16 ] |
| 3-4 |
|
5% |
[ 15 ] |
| 5-6 |
|
8% |
[ 22 ] |
| 7-9 |
|
18% |
[ 47 ] |
| 10-13 |
|
26% |
[ 68 ] |
| 14-16 |
|
9% |
[ 25 ] |
| 17-20 |
|
14% |
[ 37 ] |
|
| Celkem hlasů : 252 |
|
| Autor |
Zpráva |
heeec
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 3:32 pm Předmět: Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě? |
|
|
Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?
(Omluva minule sem to hodil do špatného topicu)  [/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
The Blade

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 3:40 pm Předmět: |
|
|
mala otazecka na co ti to bude??
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 3:48 pm Předmět: |
|
|
průzkum trhu amerických dentistů
|
|
| nahoru |
|
 |
heeec
|
|
| nahoru |
|
 |
übersh1t

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 3:54 pm Předmět: |
|
|
Nadhmat nebo podhmat? nebo freestyle?:P
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 3:54 pm Předmět: |
|
|
| heeec napsal: | No chtěl bych vědět jak na tom jsem, a kolik tak ztrácím na ostatní. (na jaře v našem malém městečku soutěž ve shybech. |
a kolik jich uděláš ???
kde bydlíš ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 4:01 pm Předmět: |
|
|
Muj rekord v byl 12 (v diete protoze sem byl lehci), ted jsem v objemu asi o 8kg tezsi a dal sem minuly tyden 9. Kdyz sem zacinal cvicit tak mne dlouho trvalo nez sem vubec udelal 1 poctivy shyb
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 4:02 pm Předmět: |
|
|
| übersh1t napsal: | | Nadhmat nebo podhmat? nebo freestyle?:P | freestyle s odrazom
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 4:06 pm Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | A myslis ze je to podstatny?...Nekdo muze drepovat s 300kilama a neudelat ani jeden shyb a myslis ze je slabej? a taky to podle me zalezi dost na vaze dotycnyho jestli se nepletu | Pak má slabý záda a slabej na jednu stranu je...Každej kdo má pod 150kg by se měl přitáhnout...Já se přitáhnu i s 50kg na opasku a pak to dá tak 150...
Jinak dám jich tak 17-20 momentálně. Starej rekord 22tušim. JInak mám 102 a dal sem jich ted 6opacek s 30kg na pase...
Ale sere mě že jich neudělam víc najednou. Časem to namakám ale...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 4:06 pm Předmět: |
|
|
ja jich udelal na vrcholu lezecke formy 50 .. samozrejme s vyklepavanim ale zaraz tak 35-40.. a to jsem nebyl zavodnik ve shybovani takze predpokladam ze ve vrcholovym shybovani :-) je ta konkurence a pocet shybu daleko vetsi.. a taky tam uz urcite budou aj ty steroidy :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
heeec
|
|
| nahoru |
|
 |
heeec
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 4:57 pm Předmět: |
|
|
For: princ eugen, jak si to cvičil? kolik serii denně, že jsi jich dal tolik. Měl si nějaký special trenink?
|
|
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 5:05 pm Předmět: |
|
|
Shyby hlavně vypovídaj o celkový síle toho danýho jedince...když někdo dá 200kg na dřep, a má BW 150kg tak je to průměrný výkon, když to dá někdo kdo má BW 80kg tak je to super výkon => čím jsi těžší, tím bys měl mít větší sílu...ale teprve na shybech se úkáže, kdo jak je silnej... _________________ Čeho nedosáhneš silou, toho dosáhneš ještě větší silou, čeho nedosáhneš ještě větší silou, toho dosáhneš kladivem!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 5:17 pm Předmět: |
|
|
| jobekr napsal: | | Shyby hlavně vypovídaj o celkový síle toho danýho jedince...když někdo dá 200kg na dřep, a má BW 150kg tak je to průměrný výkon, když to dá někdo kdo má BW 80kg tak je to super výkon => čím jsi těžší, tím bys měl mít větší sílu...ale teprve na shybech se úkáže, kdo jak je silnej... | a hlavně řetěz je tak silnej jako jeho nejslbaší článek. Kdokoliv se nepřitáhne se svoji vlastni vahou je slabej a jedno kolik váží.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |