Zaslal: pá březen 11, 2011 11:12 am Předmět: Kliky na bradlech
Už mi nestačí moje váha na dostatečné zatížení při klicích na bradlech a tak bych se rád zeptal jak kdo řešíte přídavnou zátěž? Např. pověsit něco přes opasek, ale to znamená furt sebou tahat opasek...
Řešil jsem to kusem řetězu s karabinou, ale já s sebou na trénink tahám tolik krámů, že mi tahle zátěž navíc nevadila :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
To tam nemáte opasek/řetěz na půjčení? Moc jiných variant mě nenapadá, třeba u shybů občas vidím krkolomné pokusy s chycením činky mezi chodidla/kotníky, ale je to složité.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
nebo ten cvik presunout na konec treningu ? Jak v treningu koz, tak v treningu tricaku davam bradla na konec a mam co delat, abych tech 10/15 opak vymackl ... Podle me neni moc dobry to prehanet s pridanou vahu u tohohle cviku, protoze to je docela masakr na lokty a rameni klouby... Jeste k tomu kdyz nekdo jede uplne plnej rozsah pohybu, to bych se rozjebal pri prvni serii, nidky nejdu uplne dolu a lokty taky nidky nepropnu
nebo ten cvik presunout na konec treningu ? Jak v treningu koz, tak v treningu tricaku davam bradla na konec a mam co delat, abych tech 10/15 opak vymackl ... Podle me neni moc dobry to prehanet s pridanou vahu u tohohle cviku, protoze to je docela masakr na lokty a rameni klouby... Jeste k tomu kdyz nekdo jede uplne plnej rozsah pohybu, to bych se rozjebal pri prvni serii, nidky nejdu uplne dolu a lokty taky nidky nepropnu
Taky varianta. Já jsem právě ten případ, co jel plný rozsah až dolů a asi to docela požraly klouby . Hodně mě u toho bolely lokty, omezil jsem, ted už jen na začátku po sakradobrém zahřátí loktů, nebo na stroji.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Taky varianta. Já jsem právě ten případ, co jel plný rozsah až dolů a asi to docela požraly klouby . Hodně mě u toho bolely lokty, omezil jsem, ted už jen na začátku po sakradobrém zahřátí loktů, nebo na stroji.
To určitě není tím cvikem nebo rozsahem ale tvými dispozicemy. Já jezdím už mnoho let série v plném rozsahu v průměru se 40kg (někdy i 60) a žádné problémy nemám. Zase mám ale problémy třeba s kyčlemi...
zas nie je dovod to hrotiť s prídavnou váhou na tento cvik, ja zvládnem kliky so 40-50kg naviac, ale vlastne načo, radšej zarad tento cvik skor ku koncu tréningu ako bolo uvedené vyššie, snaž sa ísť pomalšie, striedaj raz viac opakovaní s vlastnou váhou, raz menej a skutočne pomalé a bohato si vystačíš aj so svojou váhou, plus akokoľvek je to skvelý cvik - čo je, zas by som jeho význam neprecoňoval, zarad niečo, na čo proste v posilke vybavenie máš, načo to komplikovať.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Resim to tak, ze si mezi nohy (chodidla) dam jednorucku
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
standardne to resim tak, ze ukradnu ze dvou kladek takovy ty uchyty, ktery se pouzivaj na strihy na kladkach (na kozy). Sundam to i s tou karabinou.
Jeden uchyt navleknu na opasek, druhy provleknu tou karabinou skrz kotouc a karabiny secvaknu k sobe. Kotouc mi pak drzi na tom drzaku.
Drzet jednorucku mezi nohama jde , ale pri vetsich vahach jsem mel problemy s krecema do hamstringu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru