Změna treninku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Změna treninku  Úvodní stránka -> Trénink -> Změna treninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bart17

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 5:23 pm    Předmět: Změna treninku Odpovědět s citátem

Zdravím borci, uvažuji, že změním trenál, akorát nevim přesně jak. Jel jsem tedka klasickej split 2+1. Uvažuji jestli ho jenom nějak přebudovat nebo zkusit něco jinýho. Můj cíl je ještě nabrat nákej ten gram:). Dikec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za info Je to konstatování, nikoliv otázka, ale prosím

Naposledy upravil balbi dne so prosinec 22, 2012 5:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Díky za info

Balbi nesnaz se byt vtipnej Napsal, ze by rad zmenil trenink, ale ze nevi jak, z cehoz jasne vyplyva patricna otazka ci prosba o radu. Nicmene by ale autor topiku mohl poskytnout blizsi informace o tom, jak cvicil doted a take o sobe.
Bart17

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím, že otázka nebyla napsaná nejlíp co už. Takže je mi 22 (180/81). Jak jsme psal trenink byl split 2+1. Trenink byl tak poskládaný, abych celý tělo odjel dvakrát za týden. Jednou byla partie odjeta s těžkými váhami a podruhé v daném týdnu s lehčí výhou, ale s přidáním opakování. Poslední dobou se mi nedaří nabrat potřebný kila co bych chtěl. Tak právě uvažuji o změně treninku. Pokud mám ještě napsat stravu tak není probém.

Rychle na stránku:

Přejdi na: