|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
salát
|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 5:29 pm Předmět: Korte |
|
|
Čau,potřebuju poradit,ted jsem začal jezdit korte,po,st,pá ,ale jsem zvyklej cvičit i úterý a čtvrtky,myslíte že vadí,když pojedu třeba ruce a nějakou další partii v úterý a ve čtvrtek ? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
Kdyz myslis, ze to uregenerujes. Nicmene pokud chces jet korte a mas od toho nejaka vyrazna ocekavani, rozhodne bych tam ty dny volna na regeneraci nechal a nevymyslel opicarny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ajs
|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
Hodne stesti s regeneraci.
|
|
| nahoru |
|
 |
salát
|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
Jo,dík :) Já věřim,že to půjde,už ted jsem cvičil půl roku sedmkrát tejdně,volno jsem měl jen v sobotu a šlo to,a to nebyly žádný barbie tréninky,jel jsem opravdu hard 2-3 partie,každej trénink cca 2 hodiny a výsledky jsou super,tak snad mě genetika podrží :)
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
jojo, v tomto ohledu je Korte velice specifický trénink, kdy je potřeba v každým tréninku cvičit jiný cviky s jinýma váhama, jiným počtem sérií a odlišným počtem opakování...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
| mike scania napsal: | Hoši chci začít jet korte, ale nevim přesně jak na něj mohli by jste mw trochu pomoct? např. kolik opak, v serii a kokik serií atd... Předem dikec
|
Nad nekteryma otazkama opravdu zustava rozum stat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
DaHoop
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
| mike scania napsal: | Takže jak jsem pochopil tak se cvičí akorát bench,MT a dřep + nějaký doplňovačky na biceps,triceps.... Je to tak?? |
Koukni na Freimenovo korte.
Dulezity jsou taky vahy, jet tuhle trojku 3x tejdne do plnejch (jeste s blbou technikou), tak to muze bejt taky cesta ke kosmodisku.
|
|
| nahoru |
|
 |
ceiro
|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 4:10 pm Předmět: |
|
|
Taky začínam korte, a volné dni se mi moc nelíby. Myslím si, že lehke kardio a břicho by snad nemělo vadit. Co vy na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 4:20 pm Předmět: |
|
|
| ceiro napsal: | | Taky začínam korte, a volné dni se mi moc nelíby. Myslím si, že lehke kardio a břicho by snad nemělo vadit. Co vy na to? |
kdyz das dobre vahy, tak je to docela makacka, aspon ten freimenuv
radsi setri energii _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
ale ked sa nudis kludne si zacvic to este nikoho nezabilo :) lahsie brucho v pohode ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 10:29 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | ceiro napsal: | | Taky začínam korte, a volné dni se mi moc nelíby. Myslím si, že lehke kardio a břicho by snad nemělo vadit. Co vy na to? |
kdyz das dobre vahy, tak je to docela makacka, aspon ten freimenuv
radsi setri energii |
Tak to aby po dobu, co pojede korteho, radeji ani nevychazel z baraku a jen spal a zral, aby se nahodou nepretrenoval nebo se nedostal do katabolickeho stavu.
Omg samozrejme ze si kardio a bricho dat muzes. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
mr.stepka
|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 11:02 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | ...samozrejme ze si kardio a bricho dat muzes. |
Pokud je Korte zařazen kvůli nabrání "masa" není kardio trochu kontraproduktivní? Jenom se ptám, protože se na Korte chystám a zvažuji kardio vynechat úplně (mám na mysli separátní trénink, nikoliv zahřání na začátku tréninku 5-10 minut).
Jinak co se týče vah, tak určitě záleží, jestli dotyčný vychází z "nižší" maximální váhy (např. 100 kg) nebo "vyšší" maximální váhy (např. 200 kg a více). Kamarád, který mi trénink doporučil, vycházel z BP 100 kg a 58 % (originál Korte) resp. 70 % (podle Freimana) mu přišlo pocitově trochu málo - proto přihodil něco navíc a bylo to v pohodě.
Určitě budu rád za každou radu nebo komentář, co se týče kardia a těch vah - předem díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|